Contouring

CONTOURING: Sminketrenden tas til nye høyder

Eksperten reagerer: - Det er med på å skape et enda større kroppspress.

NY CONTOURING-TREND: Å sminke beina sine på denne måten har blitt det nye store! Sminketeknikken contouring har vi vært kjent med en stund, men er det virkelig nødvendig å gjøre dette hver dag? Foto: Rex Features
NY CONTOURING-TREND: Å sminke beina sine på denne måten har blitt det nye store! Sminketeknikken contouring har vi vært kjent med en stund, men er det virkelig nødvendig å gjøre dette hver dag? Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De som fant opp det såkalte contouring kit-et har gjort gode penger. Det har nemlig blitt superpopulært å sminke huden med foundationer i ulike nyanser for å fremheve ansiktets trekk. Dersom du kjøper et contouring kit får du med deg alle nyansene du måtte behøve fra lys til mørkt. Kim Kardashian (35) er nok en stor grunn til hvorfor nettopp denne sminketrenden har blitt så stor. Hun sverger nemlig til å bruke contouring-teknikken hver eneste dag. Rettelse: Makeupartisten hennes gjør det. Lurer du på hvordan det gjøres? Sjekk ut DENNE videoen.

Selv om de fleste velger å ta i bruk sminketeknikken på ansiktet, har vi den siste tiden lagt merke til at flere og flere velger å gjøre det med både armer og bein. Hilde Lise Berglund, som er fagansvarlig for makeup i Beauty Products, stiller seg kritisk til trenden. Saken fortsetter nedenfor.

- Min første innskytelse er at det naturligvis er bedre enn å legge seg under kniven – min andre er rett og slett; hvorfor? Jeg mener, når i all verden har man bruk for å sminke på seg magemuskler og lignende? Det er jo ikke særlig praktisk på stranden, for eksempel.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer