Crocs med fritert kylling på utsolgt på et blunk

Samarbeidet med fastfood-kjeden KFC har uten tvil falt i smak.

UTSOLGT: Disse Crocs og KFC-skoene er svært populære. Foto: KFC x Crocs
UTSOLGT: Disse Crocs og KFC-skoene er svært populære. Foto: KFC x Crocs Vis mer
Publisert

Det er ingen tvil om at Crocs er populært. Men samtidig er det også svært mange som ikke kan fordra fottøyet! For de som befinner seg i den gruppen, kommer det kanskje som en overraskelse at så å si hvert eneste samarbeid Crocs har med noen blir utsolgt på et blunk.

Mange sperret opp øynene da de så Balenciagas plattform-varianter. Ikke bare var designet iøynefallende, men prisen var det som var mest slående.

UTSOLGT: Skoene, som er et samarbeid mellom Balenciaga og Crocs, har en prislapp på over 6500 kroner og ble denne uken utsolgt før de kom i butikk. Foto: @balenciaga på Instagram
UTSOLGT: Skoene, som er et samarbeid mellom Balenciaga og Crocs, har en prislapp på over 6500 kroner og ble denne uken utsolgt før de kom i butikk. Foto: @balenciaga på Instagram Vis mer

Samarbeidet ble presentert i 2018 og skoene ble utsolgt før de ble sluppet! Et par «vanlige» Crocs vil koste deg noe rundt 300 kroner, men Balenciaga-samarbeidet fikk en prislapp på hele 6500 kroner!

Men det er ikke bare slike designsamarbeid som har fått oppmerksomhet. Flere har vært kreative og lagd sine egne Crocs-varianter.

I USA befinner nemlig Angela Reese Studio seg, og hun har fått øynene opp for Crocs-trenden som har herjet den siste tiden. Hun har nemlig laget sine helt egne varianter - til bryllup!

På Etsy kan du kjøpe «Swarovski Crystal White Croc Bridal Clog» til litt under 600 kroner. Det er dyrere enn det originalen koster, men fremdeles langt billigere enn Crocs-ene til Balenciaga.

CROCS TIL BRYLLUP: Denne skoen har fått mye oppmerksomhet den siste tiden. Foto: Etsy / AngelaReeseStudio
CROCS TIL BRYLLUP: Denne skoen har fått mye oppmerksomhet den siste tiden. Foto: Etsy / AngelaReeseStudio Vis mer

Nytt og sjokkerende samarbeid

VI trodde vi hadde sett det meste av Crocs-versjoner nå, men det hadde vi jammen ikke. I vinter ble det lansert nok et samarbeid, men det hørte vi ikke om før nå.

I februar ble det kjent at KFC (Kentucky Fried Chicken) og Crocs skulle lansere en sko sammen. KFC er kjent for sin friterte kylling, så det kom nok som en overraskelse for mange at en fastfood-kjede og et skomerke skulle lage noe sammen.

Foto: KFC x Crocs
Foto: KFC x Crocs Vis mer

Men begge merkevarer har store «fan-baser», så kanskje det bare er et meget smart trekk?

Vel, det skulle vise seg å være det! Skoen, som fikk en prislapp på rundt 600 norske kroner, ble lansert i slutten av juli og ble utsolgt med en eneste gang! Det melder Cosmopolitan.

Skoen kommer i den klassiske Crocs-formen, men printet består av mengder av fritert kylling, samt farger i rødt og hvitt. I tillegg finner du en falsk, fritert kyllingvinge oppå skoen. Hvis ikke det var nok for deg, kan du også få tak i en plattform-versjon av denne skoen.

Noe for deg?

Foto: KFC x Crocs
Foto: KFC x Crocs Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer