Balenciaga crocs:

Crocs til 6500 kroner utsolgt før butikkslipp

Fansen raser på Twitter!

BALENCIAGA x CROCS: Skosamarbeidet har fått mye oppmerksomhet etter at det ble presentert høsten 2017. FOTO: NTB Scanpix
BALENCIAGA x CROCS: Skosamarbeidet har fått mye oppmerksomhet etter at det ble presentert høsten 2017. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For nesten et halvt år siden presenterte Balenciaga et nytt skosamarbeid under moteuken i Paris. Til alle forbauselse kom modellene ned catwalken ikledd plattform-varianten av «crocs».

Skoene, som mange av oss har et elsk/hat-forhold til, har skapt overskrifter verden over. Litt på samme måte som da Gvasalia presenterte en stor bag som var svært lik Ikeas «Frakta»-pose. Designeren er kjent for å eksperimentere og har blant annet også laget t-skjorter med logoen til budfirmaet DHL for merket Vetements, som han grunnla i 2009.

UTSOLGT: Skoene, som er et samarbeid mellom Balenciaga og Crocs, har en prislapp på over 6500 kroner og ble denne uken utsolgt før de kom i butikk. Foto: @balenciaga på Instagram
UTSOLGT: Skoene, som er et samarbeid mellom Balenciaga og Crocs, har en prislapp på over 6500 kroner og ble denne uken utsolgt før de kom i butikk. Foto: @balenciaga på Instagram Vis mer

Disse produktene har fått noen elleville prislapper til tross for at de er basert på nokså prisvennlige produkter. Så selv om et par «vanlige» crocs vil koste deg litt over 300 kroner, må du ut med en langt høyere sum enn det skal du ha tak i Balenciaga-versjonen.

Men om dette er noe du kunne ha tenkt deg, må vi dessverre skuffe deg. Skoene, som fikk en prislapp på litt over 6500 kroner, er utsolgt allerede før de er ute i butikk. Det melder medier som The Independent, The Sun, W Magazine og Harper's Bazaar.

1. februar kunne man kjøpe skoene på forhånd på nettsiden til Barney's, men ifølge The Independent ble det tomt for sko allerede etter noen få timer.

Blitt gjort før

Men dette er faktisk ikke første gangen en stor designer har tatt i bruk skoene under moteukene. Vi trodde virkelig ikke våre egne øyne da vi så hva slags sko designer Christopher Kane hadde valgt å sette på modellene sine da han presenterte kolleksjonen sin for våren 2017.

Selv om sko-valget ikke falt i god jord hos oss, er det tydelig at verdens største designere mener dette er noe du bør gå med. Beklager Christopher Kane og Demna Gvasalia - det skjer nok ikke her i gården.

Reaksjonene kom også ganske raskt på Twitter etter at kolleksjonen ble vist høsten 2017. Men til tross for at de nye skoene ikke ble godt mottatt av fansen, har altså skoene blitt utsolgt før butikkslipp. Les noe av reaksjonene her:

LES OGSÅ: Viste kolleksjon i København - dro rett på slottsmiddag med William og Kate

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer