Annabel Rosendahl

Dagens bloggstil: Annabel Rosendahl

Motebloggeren går for svart-hvitt og stilrent!

DAGENS BLOGGSTIL: Moteblogger Annabel Rosendahl minner om Audrey Hepburn i sin klassiske og tidløse stil i svart og hvitt. Foto: Annabelrosendahl.com
DAGENS BLOGGSTIL: Moteblogger Annabel Rosendahl minner om Audrey Hepburn i sin klassiske og tidløse stil i svart og hvitt. Foto: Annabelrosendahl.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

STYLEMAG.NO: Ved første blikk er det svart-hvite antrekket klassisk og tidløst. Ved en nærmere titt ser vi at de lange ermene på strikkegenseren og det uvanlige snittet i buksene er med på å gjøre looken oppdatert og interessant.

Rette snitt og rene farger med elementer som er diskré, men likevel spennende, er alt som skal til for å få et antrekk som er tidløst og trendy på samme tid. 

LES OGSÅ: 14 strikkegensere vi ønsker oss

Dette er det perfekte høstantrekket. Strikkegenseren får pustet nytt liv i seg når den styles sammen med sesongens populære culotte-bukser. Glippen med bar hud på anklene mellom buksebena og de maskuline loafer-skoene gjør looken hakket mer interessant.

Til de mer festlige anledningene kan loafersene byttes ut med et par spisse pumps for en mer sexy stil, samtidig som det elegante og klassiske bevares. 

La deg inspirere av STYLEmag-blogger Annabel Rosendahl og finn frem dine svarte og hvite plagg for et antrekk som er Audrey Hepburn verdig! 

Se flere inspirerende antrekksbilder på Annabels blogg!

KLASSISK & MODERNE: Annabel har funnet den perfekte balansen mellom trendy og tidløst i sitt høstantrekk. Foto: Annabelrosendahl.com
KLASSISK & MODERNE: Annabel har funnet den perfekte balansen mellom trendy og tidløst i sitt høstantrekk. Foto: Annabelrosendahl.com Vis mer

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer