Dagens Bloggstil

Dagens bloggstil: Janka Polliani

STYLEmag-bloggeren går for den udødelige dobbeldenim-looken!

DAGENS BLOGGSTIL: Slik kler STYLEmag-bloggeren seg i den udødelige trenden.  Foto: Polliani.com
DAGENS BLOGGSTIL: Slik kler STYLEmag-bloggeren seg i den udødelige trenden. Foto: Polliani.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

STYLEMAG.NO: Denim ligger muligens an til å være den lengst levende trenden helt siden de første jeansene ble funnet opp allerede i 1873.

Riktignok var det ikke før på 50-tallet at jeans gikk fra å være et typisk arbeider-plagg til å bli et trendplagg, men siden den gang har denimstoffet holdt seg sterkt i motebildet.

LES OGSÅ: Kommer du til å kaste deg på «mammajeans»-trenden?

Å style antrekkene i såkalt «dobbeldenim» ble trendy først på 70-tallet og har med jevne mellomrom gått inn og ut av trendbildet. De siste sesongene, derimot, har trenden holdt seg gående, og det virker ikke som at den kommer til å forsvinne med det første. 

DOBBELDENIM: Janka opppdaterer dobbeldenim-looken ved å bruke denimplagg i moderne design og oversized silhuetter.  Foto: Polliani.com
DOBBELDENIM: Janka opppdaterer dobbeldenim-looken ved å bruke denimplagg i moderne design og oversized silhuetter. Foto: Polliani.com Vis mer

La deg inspirere av STYLEmag-blogger Janka Polliani, som styler sesongens populære slengbuser med en oversized skjortekjole i denim, for en oppdatert vri på den gamle trenden.  

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer