Janka Polliani

Dagens bloggstil: Janka Polliani

Slik holder STYLEmag-bloggeren på varmen og stilen.

DAGENS BLOGGSTIL: Janka Polliani holder på varmen og stilen i en stor kåpe av god kvalitet.  Foto: Polliani.com
DAGENS BLOGGSTIL: Janka Polliani holder på varmen og stilen i en stor kåpe av god kvalitet. Foto: Polliani.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

STYLEMAG: Å holde seg både varm nok og uten å miste stilen kan være en utfordring i høst- og vintersesongen. En fin og varm frakk eller kåpe i god kvalitet er alfa og omega om vinteren og kan være en fin investering - det er jo tross alt det plagget som kommer til å synes mest i løpet av vinteren.  

Om du ikke vil bytte kåpe til hvert antrekk kan det lønne seg å velge en farge som passer til det meste. Basefarger som svart, hvitt og grått er fint, men også noen av sesongens trendfarger som mørkeblått og militærgrønt er farger som passer til det meste. 

LES OGSÅ: Stjel stilen - 3 hotte høstantrekk

La deg inspirere av STYLEmag-blogger Janka Polliani og gå for en stor kåpe som skiller seg fra mengden med store slag eller andre iøynefallende detaljer. Til kåpen har Janka stylet et antrekk i mørkegrått med høyhalset genser, skinny jeans og sexy skoletter.  

Se flere inspirerende antrekksbilder på Jankas blogg!

VINTERKÅPEN: Janka har valgt en stor og stilren vinterkåpe som holder på både varmen og stilen i de kalde månedene. Det store slaget i kåpen gjør den mer interessant og skiller den ut fra andre kåper.  Foto: Polliani.com
VINTERKÅPEN: Janka har valgt en stor og stilren vinterkåpe som holder på både varmen og stilen i de kalde månedene. Det store slaget i kåpen gjør den mer interessant og skiller den ut fra andre kåper. Foto: Polliani.com Vis mer

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer