DAGENS BLOGGSTIL:  STYLEmag-blogger Janka Polliani kler seg i baggy med et snev av sexy femininitet.   Foto: Polliani.com
DAGENS BLOGGSTIL: STYLEmag-blogger Janka Polliani kler seg i baggy med et snev av sexy femininitet. Foto: Polliani.com Vis mer

Janka Polliani

Dagens bloggstil: Janka Polliani

Slik kler hun seg i baggy fra topp til tå.

STYLEMAG.NO: Noen ganger er vi så heldige at det mest komfortable vi kan tenke oss, tilfeldigvis også er noe av det mest trendy vi kan kle oss i.  Vinn, vinn. Vi har fortsatt vinteren til å kle oss baggy, oversized og overdimensjonert før vårens mer feminine trender for fullt slår inn.

LES OGSÅ: Har du tenkt å kaste deg på denne trenden?

Boyfriend-stilen brukes i alle plagg. En oversized strikkegenser i kombinasjon med baggy bukser er ikke bare behagelig (og gir deg masse rom for superundertøy og ull under), det er også utrolig kult. For å gi antrekket et snev av femininitet kan et par sexy pumps være løsningen, men antrekket passer godt til sneakers og boots også.

La deg inspirere av STYLEmag-blogger Janka Polliani som har valgt oversized i både genser og bukser. For feminine detaljer har hun stylet plaggene med blonder i utringningen og spisse pumps.

BAGGY: Janka kler seg baggy og komfortabelt i vinter.  Foto: Polliani.com
BAGGY: Janka kler seg baggy og komfortabelt i vinter. Foto: Polliani.com Vis mer

Se flere inspirerende antrekksbilder på Jankas blogg!

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: