Dagens Bloggstil

Dagens bloggstil: Line Langmo

Stylisten og motebloggeren bruker de retro slengbuksene på en moderne måte.

DAGENS BLOGGSTIL: STYLEmag-blogger Line Langmo går for 70-tallsstil med en moderne vri.  Foto: Linelangmo.no
DAGENS BLOGGSTIL: STYLEmag-blogger Line Langmo går for 70-tallsstil med en moderne vri. Foto: Linelangmo.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

STYLEMAG.NO:  Det er ikke tvil om at slengbuksen er det aller kuleste du kan kle deg i akkurat nå, og at dette er en trend som kommer til å holde seg utover hele våren og sommeren. 

LES OGSÅ: Slik kan du forlenge bena med slengbukser

Det å style de populære buksene kan være en utfordring, og selv om moteverden har tatt tidsmaksinen tilbake til 70-tallet og slengbuksene er et av tiårets mest ikoniske plagg, trenger du ikke kle deg i 70-tallsstilen selv om du bruker slengbuksene. 

La deg inspierer av STYLEmag-blogger og stjerne stylist Line Langmo som bruker den retro buksetrenden på en moderne og urban måte med bombejakke og sneakers. 

MODERNE SLENG: Line dropper å kjøre 70-tallstilen helt ut, og kombinerer slengbuksene med moderne bombejakke og avslappede sneakers.  Foto: Linelangmo.no
MODERNE SLENG: Line dropper å kjøre 70-tallstilen helt ut, og kombinerer slengbuksene med moderne bombejakke og avslappede sneakers. Foto: Linelangmo.no Vis mer

Se flere inspirerende antrekksbilder på Lines blogg

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer