Maria Skappel

Dagens bloggstil: Maria Skappel

STYLEmag-bloggeren bruker tørkleet som hårpynt.

DAGENS BLOGGSTIL: STYLEmag-blogger Maria Skappel piffer opp hårknuten ved å knyte et tørkle rundt den.  Foto: Mariaskappel.no
DAGENS BLOGGSTIL: STYLEmag-blogger Maria Skappel piffer opp hårknuten ved å knyte et tørkle rundt den. Foto: Mariaskappel.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

STYLEMAG.NO: En dårlig hårdag reddes som oftest av en hatt, lue, eller å knute håret opp i den velkjente knuten på toppen av hodet.

Det er vinter, det blåser, det snør eller regner - og fremfor å bruke tid på håret om morgenen for så å få det ødelagt av elementene så snart du setter foten utenfor døren, knyter vi det opp.

Det er jo så enkelt, og noen ganger er faktisk det enkle det beste - men det finnes et enkelt knep som gjør hårknuten enda bedre!

LES OGSÅ: Slik gjenskaper du Chanel-frisyren 

La deg inspirere av STYLEmag-blogger og designer Maria Skappel, som gjør hårknuten hakket mer interessant og mye mer fasjonabel ved å knyte et fint tørkle rundt den.

VINTERSTIL: Maria kler seg i en overdimensjonert, kamelfarget frakk som hun styler med svart tilbehør og setter kronen på verket med et tørkle i håret.  Foto: Mariaskappel.no
VINTERSTIL: Maria kler seg i en overdimensjonert, kamelfarget frakk som hun styler med svart tilbehør og setter kronen på verket med et tørkle i håret. Foto: Mariaskappel.no Vis mer

Dette er en trend som smått har begynt å vise seg de siste par sesongene, og som enkelt setter prikken over i-en i et antrekk eller piffer opp en helt vanlig hårknute. 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer