DAGENS BLOGGSTIL: STYLEmag-blogger og designer Maria Skappel kler seg i hvitt fra topp til tå for en ren og delikat vinterstil.  Foto: Mariaskappel.no
DAGENS BLOGGSTIL: STYLEmag-blogger og designer Maria Skappel kler seg i hvitt fra topp til tå for en ren og delikat vinterstil. Foto: Mariaskappel.no Vis mer

Maria Skappel

Dagens bloggstil: Maria Skappel

Går for et helhvitt vinterantrekk!

Publisert

STYLEMAG.NO: Det var en av sommerens største trender, og motebloggeren Maria Skappel underskriver på at det er en trend som også kan brukes i vinter. Et antrekk i kritthvitt fra topp til tå er ikke bare utrolig rent og delikat - det er også så moteriktig og trendy det kan få blitt akkurat nå. 

LES OGSÅ: Nå skal du kle deg naken

Vær på utkikk etter en god strikkegenser i helhvit farge. Enten dressbukser eller jeans i hvitt kan kombineres med strikkegenseren, og det er plagg som kan brukes sammen for den helhvite stilen eller hver for seg sammen med andre plagg i andre farger utover både vinteren, våren og sommeren. 

La deg inspirere av STYLEmag-blogger Maria Skappel som har valgt den rene stilen og kombinert den med en hvit, frynsete clutch og bryter opp i hvitfargen med beksvarte sko!

Se flere inspirerende antrekksbilder på Marias blogg!

HELHVITT: Maria fortsetter sommerens hvite trend også denne vinteren! Foto: Mariaskappel.no
HELHVITT: Maria fortsetter sommerens hvite trend også denne vinteren! Foto: Mariaskappel.no Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer