Maria Skappel

Dagens bloggstil: Maria Skappel

Går for et helhvitt vinterantrekk!

DAGENS BLOGGSTIL: STYLEmag-blogger og designer Maria Skappel kler seg i hvitt fra topp til tå for en ren og delikat vinterstil.  Foto: Mariaskappel.no
DAGENS BLOGGSTIL: STYLEmag-blogger og designer Maria Skappel kler seg i hvitt fra topp til tå for en ren og delikat vinterstil. Foto: Mariaskappel.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

STYLEMAG.NO: Det var en av sommerens største trender, og motebloggeren Maria Skappel underskriver på at det er en trend som også kan brukes i vinter. Et antrekk i kritthvitt fra topp til tå er ikke bare utrolig rent og delikat - det er også så moteriktig og trendy det kan få blitt akkurat nå. 

LES OGSÅ: Nå skal du kle deg naken

Vær på utkikk etter en god strikkegenser i helhvit farge. Enten dressbukser eller jeans i hvitt kan kombineres med strikkegenseren, og det er plagg som kan brukes sammen for den helhvite stilen eller hver for seg sammen med andre plagg i andre farger utover både vinteren, våren og sommeren. 

La deg inspirere av STYLEmag-blogger Maria Skappel som har valgt den rene stilen og kombinert den med en hvit, frynsete clutch og bryter opp i hvitfargen med beksvarte sko!

Se flere inspirerende antrekksbilder på Marias blogg!

HELHVITT: Maria fortsetter sommerens hvite trend også denne vinteren! Foto: Mariaskappel.no
HELHVITT: Maria fortsetter sommerens hvite trend også denne vinteren! Foto: Mariaskappel.no Vis mer

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer