Dagens Bloggstil

Dagens bloggstil: Marie Murstad

Sjekk jakken som redder motebloggeren denne vinteren!

DAGENS BLOGGSTIL: Moteblogger Marie Murstad går for en retro vinterstil.  Foto: Outandaboutmarie.com
DAGENS BLOGGSTIL: Moteblogger Marie Murstad går for en retro vinterstil. Foto: Outandaboutmarie.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

STYLEMAG.NO: Du kommer langt med en god jakke i den norske vinteren. Mørketiden er lang, og ikke minst kald, og vi tilbringer det meste av tiden godt pakket inn uten mye mulighet til å vise resten av antrekket. Da lønner det seg å investere i sesongens fineste vinterjakke - så blir antrekket råkult, uansett. 

LES OGSÅ: Dette er den nye skinnjakken

Velg en iøynefallende jakke som skiller seg ut fra mengden. Antallet grå og svarte vinterkåper i gatene er uendelig, velg heller en farge som vekker litt mer oppsikt, men som likevel passer til det meste. 

La deg inspirere av STYLEmag-blogger Marie Murstad, som valgte en retro-inspirert saueskinnsjakke fra Tommy Hilfiger. Hun styler statement-jakken med tykke ullbukser, sneakers og en skipperlue for å gjennomføre den retro stilen.  

RETRO: STYLEmag-blogger Marie Murstad, som valgte en retro-inspirert saueskinnsjakke fra Tommy Hilfiger som sin it-jakke den vinteren. Foto: Outandaboutmarie.com
RETRO: STYLEmag-blogger Marie Murstad, som valgte en retro-inspirert saueskinnsjakke fra Tommy Hilfiger som sin it-jakke den vinteren. Foto: Outandaboutmarie.com Vis mer

Se flere inspirerende antrekksbilder på Maries blogg!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer