DAGENS BLOGGSTIL: Moteblogger Marie Murstad går for en retro vinterstil.  Foto: Outandaboutmarie.com
DAGENS BLOGGSTIL: Moteblogger Marie Murstad går for en retro vinterstil. Foto: Outandaboutmarie.com Vis mer

Dagens Bloggstil

Dagens bloggstil: Marie Murstad

Sjekk jakken som redder motebloggeren denne vinteren!

STYLEMAG.NO: Du kommer langt med en god jakke i den norske vinteren. Mørketiden er lang, og ikke minst kald, og vi tilbringer det meste av tiden godt pakket inn uten mye mulighet til å vise resten av antrekket. Da lønner det seg å investere i sesongens fineste vinterjakke - så blir antrekket råkult, uansett. 

LES OGSÅ: Dette er den nye skinnjakken

Velg en iøynefallende jakke som skiller seg ut fra mengden. Antallet grå og svarte vinterkåper i gatene er uendelig, velg heller en farge som vekker litt mer oppsikt, men som likevel passer til det meste. 

La deg inspirere av STYLEmag-blogger Marie Murstad, som valgte en retro-inspirert saueskinnsjakke fra Tommy Hilfiger. Hun styler statement-jakken med tykke ullbukser, sneakers og en skipperlue for å gjennomføre den retro stilen.  

RETRO: STYLEmag-blogger Marie Murstad, som valgte en retro-inspirert saueskinnsjakke fra Tommy Hilfiger som sin it-jakke den vinteren. Foto: Outandaboutmarie.com
RETRO: STYLEmag-blogger Marie Murstad, som valgte en retro-inspirert saueskinnsjakke fra Tommy Hilfiger som sin it-jakke den vinteren. Foto: Outandaboutmarie.com Vis mer

Se flere inspirerende antrekksbilder på Maries blogg!

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: