Dagens Antrekk

#DagensAntrekk: Alt dette for litt over tusenlappen!

Å se fresh og fin ut trenger ikke koste mange kronene.

ALT DETTE FOR 1226 KRONER: Kjole fra H&M, kr 299. Øredobber fra Lindex, kr 79,50. Bukse fra Lindex, kr 349. Solbriller fra Cheap Monday via Nelly.com, kr 249. Sandaler fra H&M, kr 249. Foto: Produsentene, Nelly.com
ALT DETTE FOR 1226 KRONER: Kjole fra H&M, kr 299. Øredobber fra Lindex, kr 79,50. Bukse fra Lindex, kr 349. Solbriller fra Cheap Monday via Nelly.com, kr 249. Sandaler fra H&M, kr 249. Foto: Produsentene, Nelly.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det høres kanskje mye ut med en gang. 1000 kroner. Det er jo faktisk en god slant med penger. Men er det egentlig så mye når du kan få en kjole som du garantert kommer til å bruke hele sommeren, et av årets mest trendy bukser, superlekre solbriller og øredobber til en knallpris, og et par sandaler som ser ut til å koste mye mer enn hva de faktisk gjør? 

Å kjøpe seg et par bukser som disse, er ikke bare et fint kjøp, men et smart kjøp. Disse kan du nemlig bruke med alt som er av overdeler og sko. Bare se hvordan Emma Watson (26) velger å style sine bukser HER. Veldig lekkert, altså! Sjekk ut bildekollasjen øverst i saken og se om du finner deg noe nytt til klesskapet!

LES OGSÅ: De enkle elementene som vil løfte antrekket ditt!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer