Sommerkjole

#DagensAntrekk: Bruk sommerkjolen over en lekker skjorte

Få daglig dose av stylingtips i vår nye spalte!

DAGENS ANTREKK: Vi tipser daglig om kule måter å style plaggene dine på. I denne omgang har vi latt oss inspirere av denne kule dama som har brukt sommerkjolen over en skjorte! Foto: Abaca
DAGENS ANTREKK: Vi tipser daglig om kule måter å style plaggene dine på. I denne omgang har vi latt oss inspirere av denne kule dama som har brukt sommerkjolen over en skjorte! Foto: Abaca Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi får stadig spørsmål fra våre kjære lesere om tips til antrekk. Så å si daglig. Og da tenkte vi: Hvorfor ikke bare lage en spalte hvor vi presenterer inspirasjon til antrekk hver eneste dag? Det kan være alt fra jobbantrekk til hva man skal ha på seg i en finere middag. Med denne nye spalten håper vi at du plukker opp noen kule tips til hvordan du kan kle deg, og i dag har vi latt oss inspirere av en helt spesiell måte å style sommerkjolen på.

For det er nok ikke bare jeg som sitter og venter på varmere dager. Jeg venter på den dagen jeg bare kan ta på med en sommerkjole og gå ut av døren. Så fantastisk! Problemet er bare det at været tilsier jo ikke akkurat dette, men jeg vil bruke den nå! Så sta som jeg er. Derfor løser jeg dette problemet med å bare ta en kul skjorte under kjolen.

Det er kanskje ikke alltid en hvit skjorte er løsningen, så dersom dette ikke skulle passe, kan du prøve med en pologenser, en off-the-shoulder topp, eller en t-skjorte. Her er det bare å prøve på og se hva som passer deg! Topp det hele med et par kule sneakers. Da dresser du ned både kjole og overdel, og får en look som funker dagen lang. Dersom du hverken har en skjorte eller sommerkjole, men har lyst til å teste ut denne stilen, kan du ta en titt i bildekarusellen under.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer