Dagens Antrekk

#DagensAntrekk: De enkle elementene som vil løfte jobbantrekket ditt

La deg inspirere av Meghan Markle (34)!

DAGENS ANTREKK: La deg inspirere av den kule business-stilen til Suits-stjernen Meghan Markle.  Foto: Scanpix
DAGENS ANTREKK: La deg inspirere av den kule business-stilen til Suits-stjernen Meghan Markle. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er nødvendigvis ikke én bestemt regel på hva man skal ha på seg på jobb. Det varierer fra arbeidsplass til arbeidsplass. Noen har en langt mer avslappet stil med sneakers, jeans og en deilig strikkagenser, mens andre jobber krever dress og høye hæler. Det er derfor ikke så rart at de som må forholde seg til sistnevnte, ofte går for en businesstil med skjorte, dressjakke og skjørt. Gjerne i sort og hvitt.  

Og selv om dette både er passende og fint, er det et par ting man kan tenke på, dersom en har lyst til å gjøre antrekket litt mer spennende. For du får ikke gjort så mye med selve dressen, så da er det tilbehøret som er nøkkelen her. Skoene og vesken er med på å sette prikken over i'en, så dersom du liker å bruke en sort dress, er dette løsningen for deg. Du finner så mange lekre hæler nå i spreke farger, kule materialer og lekre snøredetaljer, så her er det bare slå seg løs. I tillegg gjør en fin veske mye med et antrekk!

Dersom du har lyst til å gjøre noe med selve antrekket, men har visse regler du må forholde deg til, er det også noen knep du kan ta:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer