Dagens Antrekk

#DagensAntrekk: De enkle elementene som vil løfte jobbantrekket ditt

La deg inspirere av Meghan Markle (34)!

DAGENS ANTREKK: La deg inspirere av den kule business-stilen til Suits-stjernen Meghan Markle.  Foto: Scanpix
DAGENS ANTREKK: La deg inspirere av den kule business-stilen til Suits-stjernen Meghan Markle. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er nødvendigvis ikke én bestemt regel på hva man skal ha på seg på jobb. Det varierer fra arbeidsplass til arbeidsplass. Noen har en langt mer avslappet stil med sneakers, jeans og en deilig strikkagenser, mens andre jobber krever dress og høye hæler. Det er derfor ikke så rart at de som må forholde seg til sistnevnte, ofte går for en businesstil med skjorte, dressjakke og skjørt. Gjerne i sort og hvitt.  

Og selv om dette både er passende og fint, er det et par ting man kan tenke på, dersom en har lyst til å gjøre antrekket litt mer spennende. For du får ikke gjort så mye med selve dressen, så da er det tilbehøret som er nøkkelen her. Skoene og vesken er med på å sette prikken over i'en, så dersom du liker å bruke en sort dress, er dette løsningen for deg. Du finner så mange lekre hæler nå i spreke farger, kule materialer og lekre snøredetaljer, så her er det bare slå seg løs. I tillegg gjør en fin veske mye med et antrekk!

Dersom du har lyst til å gjøre noe med selve antrekket, men har visse regler du må forholde deg til, er det også noen knep du kan ta:

  • I stedet for å matche både skjørt og blazer, kan du gå for et sort skinnskjørt i knelengde. Kombiner denne med en enkel blazer og se etter en skjorte med noen fine detaljer, eller voluminøse ermer, slik at de kan trekkes fram under dressjakken, og kanskje brettes over. I dette tilfellet kan du også la dressjakken henge igjen hjemme, og kun gå for skjørt og skjorte.
  • Å bruke dressbukse og blazer er også veldig fint. Se om du finner en i en mørk blå farge, gjerne med noen subtile hvite striper, og kombiner med en hvit t-skjorte og et par loafers: Noen av vårens hotteste sko! Denne stilen er både avslappet og profesjonell!


Vi har latt oss inspirere av business-stilen til Suits-stjernen Meghan Markle (34) (se bilde i toppen). På tv-skjermen spiller hun ansatt i et advokatfirma, og gang på gang får vi se henne i noen superlekre antrekk som passer perfekt på jobb.

En kremfarget kasjmirgenser sammen med et olivenfarget skjørt med skjæringer og et par nude hæler med snøring, er et antrekk vi lett kunne ha sett Markle i, og det egner seg utrolig godt på arbeidsplassen. 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer