Hvit Skjorte

#DagensAntrekk: Den hvite skjorten med en vri

Derfor er det et supersmart kjøp!

DEN HVITE SKJORTEN: Pernille Teisbæk ser helt smashing ut i dette enkle, men samtidig SÅ gjennomførte antrekkene. Alt ligger i detaljene - vi forklarer deg hvordan du oppnår looken! Foto: Abaca
DEN HVITE SKJORTEN: Pernille Teisbæk ser helt smashing ut i dette enkle, men samtidig SÅ gjennomførte antrekkene. Alt ligger i detaljene - vi forklarer deg hvordan du oppnår looken! Foto: Abaca Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dersom du kombinerer en hvit skjorte med et sort skjørt, er det nok mange som syns at dette til tider kan bikke litt for mye over til å bli et jobbantrekk. Selvfølgelig kan dette sprites opp med et par lekre hæler, en fargerik veske eller en kul jakke, men det er et par ting du kan tenke på neste gang du skal kjøpe deg en hvit skjorte.

For det å bruke en hvit skjorte sammen med et sort skjørt er både fint og elegant, men av og til er det fint at det ikke ser ut som om du skal rett på kontoret. Nok en gang lar vi oss inspirere av den stilsikre danske bloggeren, Pernille Teisbæk, som viser deg hvordan du perfeksjonerer denne looken! Hemmeligheten ligger i å finne en hvit skjorte som har noen interessante elementer. Det kan være vide ermer, broderier, et innslag av en annen farge, eller noen andre kule detaljer. Ser du på antrekket til Teisbæk øverst i saken, ser du at hun også fokuserer på detaljer i skjørtet. En glidelås som denne er et kjempefint element i et ellers fargeløst antrekk. Looken vil med en gang bli så mye mer interessant, og det krever ikke mye!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer