Basisplagg

#DagensAntrekk: Nøkkelplaggene du absolutt bør ha i garderoben din!

La deg inspirere av franske Caroline de Maigret (41)!

BASISPLAGG: Franske Caroline de Maigret er dronningen av å bruke enkle plagg og skape sykt kule antrekk! Foto: Afp
BASISPLAGG: Franske Caroline de Maigret er dronningen av å bruke enkle plagg og skape sykt kule antrekk! Foto: Afp Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi bare ELSKER den franske modellen, forfatteren og fashionistaen Caroline de Maigret (41). Hun ser alltid så utrolig avslappet og kul ut i antrekkene sine. Hemmeligheten bak den freshe stilen til 41-åringen, er en meget gjennomført basisgarderobe. For det er nemlig slik at du bør ha visse plagg hengende i garderoben din som ikke kommer til å forsvinne fra motebildet med det første. 

En hvit skjorte, et par jeans, en skinnjakke, et blyantskjørt, en blazer, en enkel t-skjorte, et par sorte pumps, en lekker genser og den lille sorte er blant de såkalte basisplaggene. Grunnen til at de heter nettopp dette, er fordi alle plaggene er svært gode utgangspunkt. Det er lurt at basisplaggene dine er i nøytrale farger, slik at du fint kan kombinere de med andre plagg som gjør litt mer ut av seg. Basisplaggene kan også enkelt brukes sammen - noe som er veldig typisk for Caroline de Maigret. Hun ser vi ofte i et par jeans, en t-skjorte og en skinnjakke. Så enkelt og så kult! 

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer