Dagens Antrekk

#DagensAntrekk: Slik styler du de sommerlige buksene

Det er ikke alltid like lett å vite hva man skal kombinere mønster med!

STATEMENT BUKSER: Vi nyter solen hver eneste dag nå, og feirer at varmen er her med et par løse, sommerlige bukser. Men, hvordan skal vi style dem? Svarene finner du nede i saken. Foto: Afp
STATEMENT BUKSER: Vi nyter solen hver eneste dag nå, og feirer at varmen er her med et par løse, sommerlige bukser. Men, hvordan skal vi style dem? Svarene finner du nede i saken. Foto: Afp Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det finnes så mange fine bukser i butikkene nå! Og flere av dem kommer gjerne i både mønster og sterke, sommerlige farger. Å kjøpe en av disse buksene er en enkel sak, problemet oppstår når vi skal finne ut av hva vi skal kombinere dem med! Mange tyr nok i dette tilfellet til en enkel, oversized t-skjorte, og selv om dette er en fin løsning, er det kult å prøve noe annet. Derfor har vi satt sammen mange forskjellige måter å style de sommerlige buksene på.

  • Tenk fargekombinasjoner: Flere av buksene har sterke print, og dermed kan det bli vanskelig å finne en overdel som passer fint til. Match gjerne toppen med noen av fargene i buksen, kanskje en som ikke skiller seg så ut. I bildeserien under finner du et slikt eksempel hvor buksen både har rødt, gult, grønt, og noe blått i seg. En blå skjorte kan derfor være lurt siden det ikke blir for «matchy matchy», men samtidig så spiller du med fargene. Ønsker du noe enklere kan du finne en hvit topp med et kult snitt. Selv om toppen er ensfarget, gir snittet antrekket et kult element uten at det blir for mye med den mønstrete buksen.
     
  • Bruk buksen med en kjole: Noen av buksene er litt mer nedtonede enn andre, så da er dette en fin mulighet for å flytte fokuset litt mer til overdelen. Gå gjerne for en litt oversized kjole over buksen. Bruk også gjerne en pologenser under kjolen hvis du ønsker nok en spennende element! Du kan se et eksempel i bildeserien under.
     
  • Kjør på med farger: Det er nok enkelt å ty til sort, hvitt og grått når en skal bruke sånne statement-bukser, men se gjerne etter kule, fargede topper som gjør litt ut av seg. Under finner du et par sorte bukser i palmemønster. Her er det en fin mulighet til å sprite opp med litt farge. Ønsker du derimot å ikke bruke farger, kan du se etter overdeler med interessante detaljer som frynser, eller gå for en lang vest som du bruker som en kjole. 
     
  • Matchende sett: Mange av buksene kommer med en matchende topp. Dette er jo bare så kult! Det hele ser som oftest ut som en jumpsuit, men det som er så fint, er at du enkelt kan bruke plaggene hver for seg. 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer