Dagens Antrekk

#DagensAntrekk: Tilbehøret som tar antrekket til nye høyder

Få den kule stilen for bare 60 kroner!

DAGENS ANTREKK: For å gi antrekket et løft, er det så lekkert å bruke en slikt sjal! Foto: Scanpix, Produsentene, Asos.com
DAGENS ANTREKK: For å gi antrekket et løft, er det så lekkert å bruke en slikt sjal! Foto: Scanpix, Produsentene, Asos.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Daglig blir jeg stående foran klesskapet mitt i frustrasjon. Det er fullt av klær, men likevel har jeg ingenting å ha på meg. Det ender ofte med at jeg prøver kanskje fem antrekk, før jeg finner ut av hva problemet er. Alle antrekkene mangler noe. Hvis jeg noen gang er i tvil, går jeg for et par jeans og en litt oversized skjorte - alltid en sikker vinner. Men også her føler jeg noen ganger at det kunne trengt det lille ekstra. Og nå har jeg funnet løsningen!

For å sette prikken over i'en på antrekket mitt, knyter jeg et silkesjal i halsen. Noen ganger bruker jeg et kort, fargerikt et, mens andre ganger går jeg for en lang, sort, klassisk variant. Jeg elsker å style et antrekk på denne måten da det bare gjør det hele mer interessant. Tidligere har vi skrevet om hvordan du kan bruke både beltet på morgenkåpen til eller slipset til kjæresten for å få denne looken, men nå har det altså blitt så populært at butikkene produserer massevis av lekre sjal! Vi har samlet sammen noen av våre favoritter, og de finner du i bildekarusellen under. Psst: De koster ikke skjorta heller!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer