Daisy Ridley:

Daisy Ridleys beste antrekk fra Star Wars-turneen

Vi har plukket ut våre favoritter. Er du enig?

DAISY RIDLEY: Star Wars-stjernen er aktuell med ny film og vi har tatt en titt på noen av antrekkene hun har brukt under lanseringen. FOTO: Scanpix
DAISY RIDLEY: Star Wars-stjernen er aktuell med ny film og vi har tatt en titt på noen av antrekkene hun har brukt under lanseringen. FOTO: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hun er bare 25 år gammel, men allerede har britiske Daisy Ridley gjort seg bemerket i Hollywood. I 2015 ble livet hennes snudd på hodet da hun fikk rollen som Rey i «Star Wars». Denne vinteren er hun aktuell med sin andre Star Wars-film, «The Last Jedi», og med rollen som Mary Debenham i «Murder on the Orient Express».

I disse dager er hun også å finne på coveret til amerikanske Vogue. Noe hun i et intervju med magasinet sier er en av de største mulighetene hun har fått etter at hun kom seg inn i filmindustrien.

LES OGSÅ: La deg inspirere av disse 12 vinterantrekkene

For det er ingen hemmelighet at skuespilleren har gjort seg bemerket på lerretet, men også på den røde løperen. I løpet av hennes så langt korte karriere, har vi sett flere fantastiske antrekk fra 25-åringen.

I forbindelse med «Star Wars: The Last Jedi», har Ridley reist verden rundt for å promotere den nye filmen. Det betyr selvfølgelig at kofferten er pakket med luksuriøse antrekk en bare kan drømme om å bruke. I det siste har vi sett stjernen i antrekk fra designere som Roland Mouret, Monse og Mugler, og vi har trukket frem noen av våre favoritter fra presseturneen. Kanskje det er noe du kan la deg inspirere av til festsesongen?

Dress fra Mugler

En sort dress er en super investering. Ikke bare til festsesongen, men denne kan henge i klesskapet ditt i lang, lang tid. Det kan du dresse opp og ned med sko og tilbehør - bare se på Jimmy Choo-skoene skuespilleren har valgt til premieren her.

Dressen Ridley har på seg fra Mugler har også noen detaljer på jakken, er du kreativ kan du jo fint stikke innom en hobbybutikk og prøve noe lignende! I tillegg elsker vi de spisse skuldrene på jakken.

LES OGSÅ: Mary Ann (35) fikk ny stil: - Jeg synes det er vanskelig å kle meg mens jeg er på vei ned i vekt

Dressen er fra Mugler og skoene er fra Jimmy Choo. Foto: Scanpix
Dressen er fra Mugler og skoene er fra Jimmy Choo. Foto: Scanpix Vis mer

Drakt fra Paco Rabanne

Det skal ofte ikke mer til enn to plagg - hvert fall ikke noe det ene har så mange kule detaljer på seg. Bare legg merke til toppen Ridley har på seg her. Knappene som former seg så fint til fasongen hennes, og mønsteret som stikker ut fra skjæringen i toppen. Vi liker!

LES OGSÅ: Foundation på klærne? - Dette er et av de beste triksene

9235001e
9235001e Vis mer

Kjole fra Carolina Herrera

Ridley tyr gjerne til mørke antrekk, men spriter det opp med iøynefallende sko og detaljer som dette beltet hun har i midjen her. Klærne hennes har også ofte spennende detaljer som i snitt og ulike skjæringer, og denne kjolen er intet unntak.

LES OGSÅ: Rihanna brukte sokker til 10 000 kroner

Kjole fra Carolina Herrera og sko fra Christian Louboutin. Foto: Scanpix
Kjole fra Carolina Herrera og sko fra Christian Louboutin. Foto: Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer