Hertuginne Kate:

Danielle har gjenskapt 150 Kate-antrekk

Avslører at hun har brukt store summer på hobbyen.

KOPIERER KATE: Gjennom Instagramkontoen @katesreplikates deler Danielle Magness (39) bilder av antrekkene. Foto: Skjermdump fra @katereplikates
KOPIERER KATE: Gjennom Instagramkontoen @katesreplikates deler Danielle Magness (39) bilder av antrekkene. Foto: Skjermdump fra @katereplikates Vis mer
Publisert

For ni år siden oppdaget Danielle Magness (39) fra Minnesota stilen til hertuginne Kate (37). Til DailyMail forteller hun at fascinasjonen skjedde da Kate hadde på seg en blå kjole i november 2010.

2010: Da Kate og William fortalte pressen at de var forlovet, hadde den kommende hertuginnen på seg en nydelig blå kjole fra Issa London. Foto: Scanpix
2010: Da Kate og William fortalte pressen at de var forlovet, hadde den kommende hertuginnen på seg en nydelig blå kjole fra Issa London. Foto: Scanpix Vis mer

Siden den gang har Danielle brukt store summer på å gjenskape antrekkene til hertuginnen. Ifølge DailyMail skal hun ha kopiert minst 150 av Kates antrekk. Hun har til og med laget en egen Instagramkonto hvor hun deler antrekkene.

I tillegg følger hun med på hvilke arrangementer Kate skal delta på.

– Hvis hun har på seg et budsjettvennlig antrekk, prøver jeg å kjøpe det så fort jeg kan.

Det er ingen hemmelighet at kongefamilien ofte har på seg plagg med en ganske heftig prislapp. Men her har Danielle blitt en kløpper på å finne plagg som ligner på ulike nettsider.

– Trikset er å ikke gi seg. Du vil finne en kopi etter hvert til en god pris. Det kommer ikke til å skje rett etter at hun selv har hatt det på seg, men etter noen måneder eller år kan du være heldig å finne plagget du elsker.

Det kan det se ut til at Danielle har gjort nå! Nylig la hun ut et nytt antrekk på Instagram. Denne gang iført en kjole som ligner svært på den hertuginne hadde på seg da hun og prins William (37) viste frem yngstesønnen Louis (1) for første gang for ett år siden.

Mon tro hun har vært på utkikk etter denne kjolen i ett år?

Kates stiltips

Det er ikke bare amerikanske Danielle som har plukket opp et triks eller to fra hertuginnen. Vi har nemlig lagt merke til at hun ved flere anledninger benytter seg av noen smarte løsninger.

The Sun kunne for en tid tilbake avslører at hertuginnen sverger til en viss type strømpebukse. Denne har hvert fall ikke jeg sett på Kiwi før! Strømpebuksene er nemlig av typen antisklistrømpebukser!

Du har sikkert eid et par antisklisokker i din tid, men har du prøvd strømpebuksevarianten? Det er denne typen hertuginne Kate bruker slik at skoene skal holde seg på plass.

Og når det kommer til sko har også hertuginne en favoritt her. Det er nemlig et par høye hæler Kate har sverget til i mange, mange år. Etter en kjapp kikk i bildegalleriene våre kunne vi nemlig finne 31 antrekk hvor hun hadde på et par «nude» pumps.

Ingen tvil om at hertuginne har funnet sine favorittsko!

FAVORITTSKO: Hertuginne Kate har nok flere varianter av den klassiske nude pumpsen i nøytral farge. Foto: Scanpix
FAVORITTSKO: Hertuginne Kate har nok flere varianter av den klassiske nude pumpsen i nøytral farge. Foto: Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer