Salg

Darjas salgskupp: Alt under 300 kr!

Du kan fortsatt gjøre noen skikkelige salgskupp - se mine favoritter nederst i saken

Det er mange gode kupp å gjøre i salgsesongene. Enten du skal investere i designerskatter eller oppdatere basisgarderoben. Jeg har funnet mine favoritter på budsjett nederst i saken - god shopping!   Foto: Scanpix
Det er mange gode kupp å gjøre i salgsesongene. Enten du skal investere i designerskatter eller oppdatere basisgarderoben. Jeg har funnet mine favoritter på budsjett nederst i saken - god shopping! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jeg elsker å handle på salg - hvem gjør ikke det, egentlig? Enten det er eksklusive designerskatter eller rimelige plagg og tilbehør fra kjedebutikkene er det mye penger å spare på salgskuppene. Og selv om salget startet for en liten stund siden er det fortsatt så mye fint å finne til reduserte priser.

Etter å ha skrollet meg igjennom ulike nettbutikker har jeg samlet mine budsjettfavoritter, som jeg deler med dere nederst i saken. Jeg er tilhenger av en tidløs garderobe med plagg som er enkle, men har fine detaljer, spennende snitt eller har en iøyenfallende farge. Tilbehøret som statement-øredobber, vesker og sko er viktige elementer i mine antrekk, som dere også vil finne i shoppingkarusellen nedenfor.

Og et lite tips – shop gjerne salgsprodukter på nettet. Nettbutikkene har nemlig ofte større utvalg og flere størrelser. Dessuten er det er deilig å handle fra sofakroken, slippe kø og klikke hjem varer ved hjelp av et tastetrykk (og her deler vi forresten nettbutikkene vi har holdt for oss selv). Flere salgsgodbiter Jeg tar meg ofte mye bedre tid når jeg handler på nettet og dermed gjør jeg færre bomkjøp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer