David blir mer og mer sexy!

David Beckham

David blir mer og mer sexy!

David kastet klærne i sexy undertøysshoot, og viser at man faktisk kan bli bedre med årene!

Publisert
Sist oppdatert

David Beckham blir 40 år neste år, men viser at han bare blir bedre med alderen. Han fortsetter suksessen med sin undertøyslinje for den svenske kleskjeden H&M, og lanserte sin nyeste kolleksjon for linjen med sexy kampanjebilder i barisen.

David blir mer og mer sexy!

I BARISEN: David Beckham kastet skjorta for kampanjebildene for sin nyeste Bodywear-kolleksjon for H&M. Foto: H&M.

Det er ikke bare utseendet som gjør Beckham til en av verdens mest sexy menn. Også det at han er en dedikert og kjærlig familiefar får kvinner over hele verden til å sukke.

Les også: Se mini-Beckhams modelldebut

David blir mer og mer sexy!

DEDIKERT FAR: David blir ofte sett ute med sine fire barn Brooklyn (15), Romeo (12), Cruz (9) og Harper Seven (3) på sportsbegivenheter, fornøyelsesparker og på lekeplassen. Foto: All Over.

 - Disse nye innslagene i min Bodywear-linje hos H&M har en ordentlig energi ved seg. Jeg setter virkelig pris på den kreative prosessen med H&M, og vi hadde det gøy denne gangen da vi lekte med farget og teksturer. Jeg håper folk liker dem like mye som jeg gjør, forteller kjekkasen om sin nyeste kolleksjon.

Men vi jenter setter vi vel kanskje mer pris på kampanjebildene enn selve undertøyet.

Vil du abonnere på STYLEmag? Sjekk ut tilbudet her!

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer