Nettshopping

De 10 beste shopping-nettstedene

De fineste designervarene, det beste utvalget og rimelige godbiter er bare et tastetrykk unna. Her er våre beste nettshopping-tips!

De 10 beste shopping-nettstedene
Publisert
Sist oppdatert

1. net-a-porter.com
Net-a-porter er som motehuset Harrods bare på nett, og er verdens største og første nettbutikk for luksusmote. Nettbutikken ble startet av gründeren og fashionistaen Natalie Massenet i 2000. I tillegg til å være et mekka med designprodukter kan du også la deg inspirere av The Edit, som er Net-a-porter sitt eget online motemagasin. Magasinet kommer ut en gang i uken og bugner av moteserier og inspirasjon.

2. mytheresa.com
Ringer navnet Justin O‘Shea en bjelle hos deg? Eller har du kanskje lurt på hvem den velkledde mannen med skjegg og dress, som alltid er å se utenfor de store motevisningene hånd i hånd med Hanneli Mustaparta eller Elin Kling er? Vel, det er han som kjøper inn alle godbitene som gjør at mytheresa.com er fylt opp av de fineste designerskatter. Dette er nettbutikken for deg som vil shoppe Givenchy, Valentino, Stella McCartney og Proenza Schouler. Ønsker du å shoppe eller bare bli inspirert av sesongens hotteste trender, er dette nettstedet for deg!

De 10 beste shopping-nettstedene

3. theoutnet.com
En genial nettbutikk som fungerer som et outlet bare på nett. Her får du kjøpt designerklær med avslag på over 60 % av den originale prisen. Fikk du aldri kjøpt den Acne-jakken du hadde så lyst på? Eller har du kanskje ikke råd til å kjøpe ting til full pris? Da er dette siden for deg! Her finner du designerklær på tilbud og skatter fra favorittdesignere som Jil Sander, Givenchy, Missoni og Mulberry vil garantert dukke opp.

4. riverisland.com
River Island har endelig begynt å sende til Norge, så nå slipper du å reise helt til London for å besøke den populære high street kjeden. Dette er nettsiden for deg som liker å shoppe trendy it-plagg til en rimelig penge. River Island kom nylig ut med en kolleksjon i samarbeid med Rihanna, som er å finne på nettsiden.

Les også: Dette er de 10 beste motebloggene fra New York

5. asos.com
Med over 850 brands, er det umulig å ikke finne noe man liker på asos.com. Det beste er at det er billig! Har du for eksempel sett for deg en kåpe i et magasin som du ikke finner noe sted, er det en stor mulighet for at du finner noe lignende her. Asos snapper fort opp trender, så dette er det perfekte stedet for deg som ønsker noe ikke alle andre har. Et pluss: De har fri frakt på alle varer!

De 10 beste shopping-nettstedene

6. topshop.com
Topshop er London sitt svar på Zara og H&M, og er et must å dra innom hver gang man er i London. Her bugner det av superfreshe plagg. Litt greit at de derfor endelig har begynt å sende til Norge. Med et tastetrykk kan du få alle godbitene sendt direkte hjem til deg!

7. luisaviaroma.com
Luisaviaroma er et italiensk luksusvarehus på nett, som holder til i Firenze, hvor de også har en flaggskipsbutikk. Nettsiden tilbyr design fra unge fremadstormende talenter og fra kjente motedesignere i bransjen. Her får du moteklær til både dame, herre og barn fra designere som Alexander Wang, Alexander McQueen, Balmain, Chloé, Dior, Dolce & Gabbana, Roberto Cavalli og Saint Laurent.

8. my-wardrobe.com
My Wardrobe har over 200 ulike luksusmerker på sin nettside, og her finner du alt fra Acne til Phillip Lim og Victoria Beckham. Det mest geniale er at Mywardrobe.com har et eget kontor i Oslo som gjør at du kan bestille designerskatter rett hjem på døra uten at du trenger å betale ekstra for toll.

De 10 beste shopping-nettstedene

9. ssense.com
Ssense er den kuleste kidden i gata når det kommer til nettshopping, og tilbyr streetkule klær fra et hav av fete designere, både up and coming talenter og kjente designere som Rick Owens, Kenzo, Comme de Garcons, Iro og Saint Laurent. Nettsiden deres er kunstnerisk, hipp og stappfull av moteserier og intervjuer med kule artister. Det er verdt å ta turen innom bare for å få i seg en god dose med inspirasjon

10. urbanoutfitters.com
Den amerikanske kjedebutikken som finnes i alle verdens storbyer (utenom Oslo) sender til Norge! Dette er nettsiden for deg som ønsker street-coole plagg som ikke alle andre har. Her er det ikke merker, men trender som står i fokus. Urban Outfitters har også en egen interiøravdeling med en mengde godbiter.

Les også: De 10 beste vintage-butikkene på nett

De 10 beste shopping-nettstedene

NETTSHOPPING-TIPS:

• Husk at toll og moms som oftest kommer i tillegg til summen, så les betalingsvilkårene godt før du gjennomfører et kjøp på nett slik at du ikke sitter med skjegget i postkassa når de nye skoene dine ankommer.
• Prisen på det samme produktet kan variere veldig fra sted til sted, så gjør grundig research før du gjennomfører et kjøp. Du kan spare mye på og ikke kjøpe det første og beste!
• Du kan gjøre en masse designkupp ved å kjøpe off-season varer på nett. Et hot tips kan være å søke på varens produktnavn eller ringe en forhandler for hjelp.
• Skal du handle fra private­forhandlere, pass på at de bruker PayPal, da er du beskyttet og får pengene tilbake dersom du ikke mottar varen du har betalt for.
• Du kan spare penger på et kjøp ved å søke opp tilbudskoder og kupongrabatter via google.com.

AV NATHALIE HELGERUD

De 10 beste shopping-nettstedene

FOTO: Skjermdump fra Net-a-porter.com, Mytheresa.com, Theoutnet.com, Riverisland.com, Asos.com, Topshop.com, Luisaviaroma.com, My-wardrobe.com, Ssence.com, Urbanoutfitters.com .

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer