Vintage

De 10 beste vintagebutikkene på nett

Internett er et skattekammer for vintage og second hand. Er du på jakt etter unike skatter, eller kanskje en designerveske? Vi har funnet de 10 beste nettstedene for vintage-shopping!

De 10 beste vintagebutikkene på nett
Publisert
Sist oppdatert

1. bloppis.no

Bloppis.no er et loppemarked på nett hvor moteinteresserte jenter kan gi bort, selge og kjøpe plagg og tilbehør av hverandre. Her finner du alt fra eksklusive designprodukter til ekte vintageskatter. Kjendisene og toppbloggerne har for lengst kastet seg på gjenbrukstrenden, og både Tone Damli og Kronprinsesse Mette Marit og har lagt ut plaggene sine for salg på Bloppis. Dette er en norsk nettside.TIPS:For 25 kroner i måneden kan du selv drive din egen nettbutikk på Bloppis. Del din Bloppis på din blogg og Facebook for å få flere treff og salgsmuligheter.

BALENCIAGA: På Bloppis kan du finne designkupp, som denne lommeboken fra motehuset Balenciaga. Foto: Bloppis.no

2. finn.noFinn.no er landets største markedsplass. Med over 300 000 annonser daglig, bruker stadig flere shoppere finn.no når de er på jakt etter designervesker og andre klesskatter. Selv om finn.no ikke tilbyr auksjon som eBay, er det lov å prøve seg på pruting! Her kan du også finne vintageinteriør.Dette er en norsk nettside.TIPS:På finn.no kan du sikre deg mot kjøp av falske varer, og er du i tvil, kan det lønne seg å bruke ”Kjøp sikkert”-funksjonen, hvor du som kjøper kan fryse pengene på en konto til du har mottatt og inspisert varen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer