Bukser

De 10 fineste hvite buksene

Passer til nesten alt og gir en fantastisk sommerfølelse.

ALTERNATIV TIL PASTELLER: Hvis du for et øyeblikk skulle føle at du har fått nok av de sukkersøte fargene og sårt trenger et avbrekk, kan en hvit bukse være redningen. Foto: Foto: Veronica von Clemm Styling: Stine Therese Strand Hår: Eirik Thorsen Makeup: Jon Lundemoen Assi
ALTERNATIV TIL PASTELLER: Hvis du for et øyeblikk skulle føle at du har fått nok av de sukkersøte fargene og sårt trenger et avbrekk, kan en hvit bukse være redningen. Foto: Foto: Veronica von Clemm Styling: Stine Therese Strand Hår: Eirik Thorsen Makeup: Jon Lundemoen Assi Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Ingen over, ingen ved siden av - dongeribuksene er det ultimate plagget hver eneste sesong og kommer aldri til å gå av moten.

Men de fantastiske buksene som passer til alt, og som kan redde enhver kleskrise trenger ikke nødvendigvis være blå.

Nå som sommeren endelig nærmer seg og temperaturene begynner å bli varmere, hvorfor ikke gå til innkjøp av en hvit bukse?

LES OGSÅ: Trenden som aldri går ut på dato

Perfekte til den sporty stilen

Du har sikkert fått med deg at pasteller er en av de heteste trendene denne våren. Butikkene bugner allerede over av mintgrønne, sorbetgule og milkshakerosa plagg.

Men hvis du for et øyeblikk skulle føle at du har fått nok av de sukkersøte fargene og sårt trenger et avbrekk, kan en hvit bukse være redningen.

Det er nemlig ingen grunn til å frykte den uskyldsrene, hvite varianten.

- Hvite jeans er noe av det hotteste på markedet og de passer nesten til alt. Det er blant annet helt perfekt til den sporty stilen, forteller Nadine Monroe i KK.

(Artikkelen fortsetter under bildeserien)

Finn din favorittbukse her:Den hvite buksen var også en hit i fjor vår, og fikk spesielt mye oppmerksomhet da søsteren til Hertuginne Kate Middleton, Philippa Middleton, ble observert med buksene.

Vi skal likevel ikke stikke under stol at hvite jeans er like lette å bruke som klassiske blå jeans. Men som vi har skrevet om tidligere, er det bare noen enkle triks som skal til for at det blir en suksess:

 • Gå opp en størrelse når du kjøper hvite jeans. Du vil ikke at de skal være alt for trange.
 • Unngå at buksen rynker seg, ved å velge et par i tjukt bomullsstoff med bare litt stretch.
 • Bukser som går over ankelen gjør at beina dine ser lengre ut.
 • For å unngå å kle på deg en ekstra kilo, kombinerer du buksen med smale topper.
 • Miks gjerne den hvite buksen med andre hvite plagg - det gir deg en lang silhuett.
  LES OGSÅ: Nå er disse jeansene tilbake

  Skrevet av: Stine Therese Strand og Tone Ruud Engen

 • Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer