Skjerf

De 10 fineste skjerfene akkurat nå

Et perfekt plagg nå som du skal ta frem vårjakken igjen.

FINN DINE FAVORITTER: Frisk opp vårgarderoben med noen flotte og fargerike skjerf. Da holder du også varmen i vårjakken.  Foto: Produsenten/Colage: Tone Ruud Engen
FINN DINE FAVORITTER: Frisk opp vårgarderoben med noen flotte og fargerike skjerf. Da holder du også varmen i vårjakken. Foto: Produsenten/Colage: Tone Ruud Engen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Endelig har kvikksølvet begynt å snike seg oppover på gradestokken igjen, og det er på tide å legge vekk vinterkåpene.

Nå kan du endelig finne frem til vårjakkene du la bakerst i skapet for et år siden, og kle deg i friskere farger mens du venter på sommeren.

Men selv om temperaturen stiger og solen begynner å titte frem er det ikke like lett og kaste alle vinterklærne uten å fryse.

Da er det perfekt å gå til innkjøp av noen friske skjerf som lar deg beholde den vårlige stilen uten at du trenger å fryse.

LES OGSÅ: Den heteste fargekombinasjonen denne våren

Gir deg straks en ny garderobe

Men nå som våren endelig er her er det behov for litt friskere farger og mønster.

I Norge har lenge leopardmønsteret vær det mest populære mønsteret, men denne våren henter vi blant annet inspirasjon fra Persia og India.

En av designernes favoritt er nemlig det gode, gamle paisleymotivet, og dette er et mønster som er perfekt til skjerf for å friske opp antrekket.

Hvis du ikke vil gå for skjerfene med mye mønster, kan du like gjerne gå for friske farger og det hotteste denne sesongen er pasteller.

Finn dine favoritter blant skjerfene i bildeserien under, og enkelt frisk opp din garderobe.

LES OGSÅ: Slik får du maks ut av trenchen

De 10 fineste skjerfene:Ikke nok med at skjerfene dine kan gi deg en nye garderobe, men de kan i tillegg brukes på mange flere måter enn bare rundt halsen.

- Print er stort denne sesongen, og skjerf med farger og mønster kan knytes rundt hodet eller brukes som belte, så vel som rundt halsen, skriver Silje Pedersen i denne utgaven av KK (Utgave 12/13, 2012).

LES OGSÅ: Bli posh for noen hundrelapper

Av: Stine Therese Strand (styling) og Tone Ruud Engen (tekst)

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer