Negletrender:

De 10 største negletrendene i 2020

Start det nye året med sesongens hotteste negler!

MANGE VALG: Hvilke av årets trender kunne du tenkt deg å prøve? Foto: NTB Scanpix
MANGE VALG: Hvilke av årets trender kunne du tenkt deg å prøve? Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det nye året er her, og det bringer med seg nye trender. Takket være Instagram kan man lete seg frem til utallige versjoner av de nyeste trendene.

På hver sin side av skalaen finner man alt fra kule og spennende mønstre, til duse og nøytrale pasteller.

I fjor var det ombré-negler som var i vinden for fullt, og disse er like aktuelle i år. Dersom du sliter med å finne inspirasjon til din neste manikyr-time, sjekk ut de nyeste og mest aktuelle negletrendene for 2020 her!

Daglig leder ved beautysalongene Lashes by Kasja, Kasja Katarzyna Rozycka, spår at kvinner kommer til å vie mer oppmerksomhet til neglene sine i 2020.

Hun sier at norske kvinner generelt er blitt mer modige når det kommer til å fremheve enkeltes unike personlighet og stil gjennom negledesign.

– Negler viser stor sesongvariasjon da det må matche antrekk og stil, og generelt sett ser vi noe lysere og pastellfarger utover våren, forteller Rozycka.

LES OGSÅ: - Mandelform på neglene får fingrene dine til å se lengre ut

Krystaller

Enten du velger å fremheve en eller flere negler, skal neglene være dandert med nydelige krystaller. Swarovski-krystaller og andre glitrende mønstre kan gi en ekstra glamorøs følelse i hverdagen.

– Vi gjør også stadig flere negler hvor vi legger utsmykning på neglen med Swarovski-krystaller, glitter og metallisk pulver, nevner Rozycka.

Hva er vel galt med litt ekstra glitter og glam i hverdagen?

Vårlige pasteller

Hva er vel et tydeligere tegn på at våren er rett rundt hjørnet, enn at pastellene er på vei inn igjen? Her kan du velge og vrake i alt fra duse gultoner, lyse rosa-farger eller lune lilla-nyanser.

Nude-toner med et hint av pastell kan fremstilles som både elegant og tidløst. Eller hvorfor ikke bare kjøre på med regnbuenegler, om du sliter med å velge farge? Her er det bare fantasien som setter grenser!

Astrologisk

Hva med en kosmisk vri på neglene dine? Det å få et mønster av stjernetegnet ditt eller stjerner generelt, står høyt oppe på listen av trender denne sesongen.

En annen trend denne våren er humør-ring farge på neglene. Husker du da humør-ringen hadde sin storhetstid på tidlig 2000-tallet? Bring nostalgien tilbake denne våren, bare på neglene dine i stedet!

50 shades of blue

Denne våren er det blå som er i vinden, og hva er vel finere enn en nydelig, lys blåtone på neglene nå som våren nærmer seg?

Enn så lenge kan man fortsette mørketiden med en dypere nyanse, eller rett og slett blande forskjellige blåtoner på forskjellige fingre.

Fransk manikyr med ny vri

Den klassiske franske manikyren skal nå oppdateres med nye, kreative toner. Bytt ut den nøytrale standardfargen med en litt mer funky og vågal farge!

Du kan også velge å beholde grunnfargen på den franske manikyren, og heller gå for å kun ha en ny og sprudlende farge på tippene dine.

Ombré-negler fortsatt i fokus

Som skrevet tidligere, beholder ombré-trenden fortsatt en plass høyt oppe på trendlisten denne våren. Det er lov til å være kreativ med farger og former når det kommer til denne trenden.

Hva med å matche med en mandelform på neglene dine, som får fingrene til å se lengre ut?

Forskjellige nyanser

En ny trend som allerede har tatt Instagram med storm i 2020, er de forskjellige nyansene på hver enkelt negl. Så enkelt, men så kreativt!

Her er det bare å ta et utgangspunkt i din favoritt-farge, og finne frem fargepalettet for å matche det med liknende eller matchende nyanser slik at resultatet gir et variert, men gjennomført uttrykk.

Go green!

Miljø- og helsebevissthet er mer aktuelt enn noen gang, og neglene dine kan fortelle mye om helsen din. Dersom du vil ha et mer naturlig og organisk uttrykk på neglene dine, hvorfor ikke dekorere én eller flere av dem med forskjellige planter eller blomster?

Hold grunnfargen nøytral, og bruk gode, økologiske produkter for å pleie neglebånd og hender for et sunt og friskt uttrykk.

LES OGSÅ: Slik får du sterkere negler

Metalliske nyanser

Noen trender kommer og går, og metalliske farger har vært inn og ut av motebildet utallige ganger. Denne våren er metalliske negler tilbake for fullt, og de skal skinne som aldri før!

Gull, sølv og bronse er klassiske nyanser som går igjen, men man kan også velge andre toner som blå, lilla og rosa.

Dyreprint

Om du vil ha en skikkelig wow-faktor, prøv deg på et dyreprint på neglene dine! Etter at kjendiser som Ariana Grande, Khloe Kardashian og Kendall Jenner i flere tilfeller har blitt spottet med dette, er det mange som har tatt inspirasjon deretter.

Leopard-, tiger-, sebra-, dalmantiner- og slangemønster, til og med ku-print, er idéer til hva som kan legges på neglene dine for en dyrisk look!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer