Anine Bing

De 11 beste LA-baserte merkene på nett

Stylemag har plukket ut elleve merker fra Los Angeles for en ekte California-elsker.

De 11 beste LA-baserte merkene på nett
Publisert
Sist oppdatert

Wildfox Couture

Barndomsvenninnene Emily Faulstich og Kimberley Gordon startet Wildfox Couture i Los Angeles sammen med musikeren Jimmy Summers i 2007. Klærne de to venninnene lager er inspirert av vakre bøker, drømmer, overnattinger, vintageplagg og vennskap. Wildfox selges over hele verden og har etter hvert etablert seg som en populær merkevare. Kjendiser som Beyoncé, Katy Perry og Taylor Swift blir ofte sett i klærne.

 

Rachel Zoe

Den anerkjente stylisten, Rachel Zoe har etter mange år med sin lidenskap for klær, laget sin egen kolleksjon. Klærne er inspirert av Rachels forkjærlighet for vintage, gode kvaliteter og nøkkelplagg med en moderne vri. Stylisten har tidligere uttalt at både Brigitte Bardot og Bianca Jagger har fungert som inspirasjonskilder til kleskolleksjonen hennes. Klærne er å få tak på ulike nettbutikker som shopbop.com og mytheresa.com

De 11 beste LA-baserte merkene på nett

STILIGE:  Kjendisstylisten Rachel Zoe ser alltid like kul ut. Her med sønnen Skyler. Foto: All Over

 

Jenni Kayne

LA-jenta Jenni Kayne etablerte klesmerket sitt i 2003, i en alder av 19 år. Merket gjør stor suksess i USA, og Jenny har hatt flere visninger på New York fashion week og Los Angeles fashion week. Klærne beskrives som klassiske og behagelige med en sporty vri. Jenni ønsker at plaggene hun designer skal kunne brukes år etter år på grunn av god stoffkvalitet og klærnes tidløshet. Jenni Kaynes design selges i USA, Europa og på hennes egen nettbutikk.

 

Paper Crown

Lauren Conrad, som mange kjenner fra MTV-serien The Hills, startet opp sitt eget LA-baserte merke i 2011. Klærne karakteriseres som elegante og funksjonelle med en ung og chic vri. Lauren er opptatt av at plaggene både kan brukes til hverdags og til fest. Alt ligger i hvordan du styler de ulike plaggene opp og ned, sier hun. Paper Crown selges i ulike butikker i USA og på nett.

De 11 beste LA-baserte merkene på nett

CALI-GIRL: Lauren Conrad som har rukket å bli både forfatter og designer siden vi så henne på MTV showene Laguna Beach og The Hills. Paper Crown gjør stor suksess i USA. Foto: All Over

 

Vita Fede

Født i Los Angeles, skapt i Italia og inspirert av verden. Slagordet bak det suksessfulle smykkemerket, Vita Fede lyder inspirerende og interessant. Den unge designeren fra Pasadena, Cynthia Sakai, startet smykkemerket i 2007 og har siden den gang pyntet opp kjendiser som Angelina Jolie, Cameron Diaz og Olivia Palermo, i sin edgy design. Smykkene beskrives som sofistikerte med en rocka vri. Vita Fede er italiensk og betyr ”faith and life”.

 

Jennifer Meyer

Amerikanske Jennifer Meyer begynte å designe smykker da hun selv var på utkikk etter et anheng formet som et blad. Dette smykket har etter hvert blitt Meyers signatur og blitt sett på flere kjendiser, blant andre Jennifer Aniston. Smykkene Meyer lager er små, delikate og rike på detaljer. Alt er av ekte materialer som gull, sølv og edle stener. Jennifer Meyers design får man tak i på en rekke nettbutikker som net-a-porter.com, shopbop.com og barneys.com

 

Madison Los Angeles

Den Los Angeles-baserte butikken Madison Los Angeles, kan friste med merker som Alexander Wang, Bottega Veneta, Iro og mange flere. Nettbutikken drives av syv jenter og sammen driver de også en blogg som inneholder nyheter fra butikken, moteinspirasjon og jentenes hektiske og spennende hverdagsliv.

 

Anine Bing

Svensk/danske Anine Bing bor i L.A. og vært i moteindustrien siden hun begynte å jobbe som modell i en alder av 15. Nå har hennes designerdrøm gått i oppfyllelse og merket Anine Bing er et faktum. Anine vil at klærne hennes skal kunne brukes til hverdags og fest samtidig som de er behagelige og lekre.

Merket er foreløpig å få tak i online samt Los Angeles, og i utvalgte butikker i Sverige og Danmark, men vil snart bli distribuert i butikker i Norge også.

De 11 beste LA-baserte merkene på nett

ANINE BING: Denne tøffe bikerjakken er signert skandinaviske Anine Bing. Foto: Produsentene

Stone_Cold_Fox

Barndomsvenninne Cydney Morris og Dallas Wand står bak merket Stone_Cold_Fox. Cydney er den kreative lederen for SCF. Hun designer, syr og lager mønsteret for hvert klesplagg.

Stone_Cold_Fox henter inspirasjon fra vintageklær, Jane Birkin og figurnære klær som får fram det beste i enhver kvinnekropp. Hvert plagg er laget lokalt i Los Angeles og kun laget på bestilling. Kvalitet står sentralt i designprosessen. Besøk www.thestonecoldfox.com og klikk hjem drømmekjolen.

 

LNA

LNA ble grunnlagt av to California-jenter, April Leight og Lauren Alexander i 2007. Klærne er hovedsakelig basic-plagg med en edgy vri i ensfargede farger som rødt, svart, hvitt, beige og blått. Stjerner som Kate Moss, Kim Kardashian og Ryan Gosling er kun et lite utvalg av dem som elsker LNA.

Merket er å få tak i på shopbop.com, saks.com og revoleclothing.com.

 

Whitney Eve

Whitney Port, designeren bak merket Whitney Eve, lager feminine klær med komplimenterte farger og delikate kvaliteter. Whitney, som også er kjent fra serien The Hills, blir inspirert av California og New York når hun designer. Heidi Klum og Hilton-søstrene er bare noen av dem som har lagt sin elsk på merket.

De 11 beste LA-baserte merkene på nett

WHITNEY EVE:  Whitney Port fra MTV-seriene The Hills og The City designer klær under sitt eget merke. Foto: All Over

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer