17. Mai

De 20 fineste 17. mai-kjolene

Neida, ikke alle er i rødt, hvitt og blått.

De 20 fineste 17. mai-kjolene
Publisert
Sist oppdatert
Linda VasquezDet er faktisk ikke lenge til 17. mai. Hvert år synes nasjonaldagen å komme like plutselig som julekvelden på kjerringa. Vær tidlig ute og unngå kleskriser på den store dagen. Hvis du ikke har bunad, selvfølgelig.

Det lille ekstra avgjør

Som basisplagg er en kjole det beste alternativet når du skal pynte deg. Det er hva du tar på deg av kåper, tilbehør og vesker som sier om du er pyntet nok eller ikke. På 17. mai er det lov til å ta i skikkelig.

LES OGSÅ: Enkle frisyrer på 10 minutter

Vær riktig og elegant

Det hetes at du skal kle deg etter anledning, og kjoler og bar hud til tross, de dypeste utringningene kan du spare til andre fester. I bildekarusellen under kan du få inspirasjon blant 20 kjoler som verken er for pripne eller for utfordrende. De er rett og slett akkurat passe fine til den store familiedagen.

Finn din favoritt her
LES OGSÅ: 50 trendy sko til under 300 kroner

Den heteste trenden akkurat nå

Vil du være sikker på at du henger med i motebildet, er 17. mai en perfekt anledning for den store blomstertrenden. Jo større blomstene er, jo bedre. Ikke vær redd for å sette farge på den store dagen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer