Hårfrisyrer:

De 5 hotteste bob-frisyrene i 2020

Sjekk ut hvilken som passer best til din ansiktsform!

BOB: Jennifer Lopez er en av mange kjendiser som er blitt sett med bob flere ganger. FOTO: NTB Scanpix
BOB: Jennifer Lopez er en av mange kjendiser som er blitt sett med bob flere ganger. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bob-frisyren har vært en hit siden sent på 1800-tallet, og den kommer i mange forskjellige lengder, former og fasonger sesong etter sesong. Lengdene og stylingen kan gjøres på utallige måter, og vi får aldri nok!

Ovalt, firkantet, rektangel, rundt, avlangt, diamant- eller hjerteformet. Lurer du kanskje på hvilken frisyre som passer best til din ansiktsform generelt?

Det er ikke alltid like lett å finne den perfekte sveisen som fremhever de beste trekkene dine. Se deg i speilet og prøv å se hvilken ansiktsform akkurat du har. Dersom du fortsatt står igjen som et stort spørsmålstegn – spør frisøren din!

Ifølge frisøren Aicha Amalie Hissaoui i Nikita Creative Team på Byporten, kan boben være en statement-frisyre som gir et sterkt uttrykk, samtidig som den er enkel å ha med å gjøre.

- Den fremhever og skjuler ansiktsformer, og det er heldigvis en bob for alle. Det er også en fin måte til å få håret til å se fyldigere ut, og derfor velger mange kvinner akkurat denne frisyren.

Nå som det er så mange aktuelle varianter å velge mellom, er det fort lett å gå seg vill i hårjungelen. Her er en liste over de fem mest trendy bob-frisyrene i 2020. Sjekk ut hvilken som passer deg best!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer