Vesker

De 50 fineste vårveskene

Veskene som gjør susen – uansett hvilken stil du har.

Publisert
Har du allerede forelsket deg i vårens iskremfarger og eksotiske mønstre? Eller foretrekker du det svart og minimalistisk?

Uansett hvilken stil du har, i år kan du trygt la en fargerik veske løfte antrekket ditt.

SE OGSÅ: 44 solbriller - de beste kopiene

FARGEKLATT: (F.v) Chloé, Jil Sander og Marc by Marc Jacobs. Foto: All Over Press
FARGEKLATT: (F.v) Chloé, Jil Sander og Marc by Marc Jacobs. Foto: All Over Press Vis mer

Derfor funker det

En knæsj veske er en fin kontrast til vårens sarte fargepallett. Motehuset Chloé kombinerer pudder og pastell med knallgule eller korallfargede vesker.

La deg også inspirere av Jil Sander, som har lagt sin elsk på mønstre og helmatching denne våren, og bruk en ensfarget veske for å roe ned det ellers travle antrekket.

Men maks fargeeffekt får nok du som foretrekker ensfargede, gjerne mørke plagg. Gjør som Marc by Marc Jacobs og bruk svart eller mørkeblått på både overdel og underdel, og la vesken være blikkfanget.

(Artikkelen fortsetter under.)


Ekte eller fake?

Skal du legge litt penger i en ekte skinnveske i vår, ikke se deg blind på trender. Velg en veske i en farge du liker godt personlig, ikke bare fordi den er i motebildet akkurat nå. Ellers finnes det selvfølgelig mange rimelige fargerike vesker i salg.

50 FINE VÅRVESKER:


Gjør som Kate Moss

Modell og stilikon Kate Moss sverger fortsatt til svart, men vet hvordan hun skal oppdatere et klassisk antrekk med blazer, smale bukser og pumps. Nemlig ved hjelp av en knallgul veske.

Transformer-skuespiller Rachael Taylor benytter seg av stiltrikset til hverdags i form av en grønn skulderveske. Kledd i svart strikkegenser, svarte jeans og svarte loafers.

(Artikkelen fortsetter under.)Må gjerne matche skoene

I år gjør dessuten en gammel stilregel comeback: Nå skal sko og veske matche igjen.

Du kan med andre ord kjøpe et par sko i samme farge eller mønster som vesken. Kanskje finner du dem her: Trendy sko til under 300 kroner.

Vårmoten 2012

Sjekk også KK.no sin store trendrapport for våren/sommeren 2012 - og vår oversikt over hvilke trender som resirkuleres denne sesongen.

Vi har dessuten fått en titt på hvordan våren blir hos kleskjedene H&M, Bik Bok, Lindex, Gina Tricot, Cubus, Vero Moda, KappAhl, Weekday, Monki, MQ, Monsoon, nettbutikken La Redoute og veske- og tilbehørskjedene Accessorize, Glitter og Morris.

FARGEKLATT: Rachael Taylor (t.v) og Kate Moss oppdaterer sine svarte antrekk med en fargerik veske denne våren. Foto: All Over Press
FARGEKLATT: Rachael Taylor (t.v) og Kate Moss oppdaterer sine svarte antrekk med en fargerik veske denne våren. Foto: All Over Press Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer