Filmfestivalen i Venezia:

De beste antrekkene fra filmfestivalen i Venezia

Endelig er den røde løperen tilbake.

VEKKET OPPSIKT: Zendaya strålte på den røde løperen i Venezia. FOTO: NTB
VEKKET OPPSIKT: Zendaya strålte på den røde løperen i Venezia. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Koronapandemien har satt en stopper for det aller meste av eventer, og det virker som en evighet siden vi sist så stjernene på den røde løperen.

Filmfestivalen i Venezia, som startet forrige uke, er faktisk ett av de første store internasjonale eventene som igjen samler stjerne på den røde løperen.

Stjal showet

Etter nesten to år med hjemmekontor og sosial distansering var det ingen tvil om at stjernene var klare for å finne frem finstasen igjen.

Aller mest oppmerksomhet fikk Zendaya. Hun valgte Balmain på den røde løperen under premieren på «Dune» der hun spiller sammen med Timothée Chalamet, som forøvrig valgte den progressive designeren Haider Ackermann.

Dakota Johnson, aktuell i filmen «The Lost Daughter», er blitt en moteyndling. Og det med god grunn. Under premieren av filmen i Venezia valgte hun Gucci på den røde løperen. Ikke så overraskende ettersom det italienske luksusmotehuset har kledd henne opp for flere anledninger.

Også både Jessica Chastain og Helen Mirren hadde funnet frem paljettene. 76-åringen stilte i en mintgrønn kjole fra Dolce & Gabbana under premieren på «Parallel Mothers».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer