Black Friday

De beste kjøpene du kan gjøre under Black Friday-salget

Her slipper du å stå i kø i timesvis!

BLACK FRIDAY: Hvorfor stå i kø i timesvis når du kan shoppe rett fra telefonen? Foto: Rex Features
BLACK FRIDAY: Hvorfor stå i kø i timesvis når du kan shoppe rett fra telefonen? Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jeg må bare få si en ting. Jeg er litt skuffet over årets Black Friday salg. Uker før denne fredagen (som i USA markerer dagen etter Thanksgiving og starten på julesalget) reklamerer butikkene med de sykeste og beste prisene noen sinne, men når dagen faktisk kommer så er det en liten skuffelse når alt du får er «20 prosent på utvalgte varer». Det blir ikke store summen dersom man beveger seg rundt på de litt billigere kjedebutikkene.

LES OGSÅ: Dette må du huske før du begir deg ut på Black Friday-salget

Men, vi har klart å finne fram noen godebiter som du ikke må gå glipp av. De litt dyrere merkene har ofte ikke mer enn 20-30 prosent avslag, men det gjør en mye større forskjell enn om den sammen rabatten hadde vært på et plagg til 200 kroner. I tillegg bør du også bemerke deg at noen av nettsidene krever at du har en kode du må aktivere når du skal betale for varene dine. Noen nettbutikker har allerede regnet ut sluttsummen etter at rabatten er lagt til, og noen av plaggene du finner under får du til over halv pris!

Altså; ikke glem at du må aktivere en rabattkode for å få avslag på noen av plaggene under. De finner du som oftest på startsiden til nettbutikkene. Selv om jeg ikke er helt fornøyd med dagens salg, så er det fremdeles en fin mulighet til å finne noen julegaver (visste du at nordmenn allerede har brukt 3,5 milliarder kroner på julegaver i år?), eller noe til deg selv. Du kan også finne noen av våren og sommerens hotteste looks til rabatterte priser, og disse funker like godt til neste år!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer