Artikkelen kan inneholde annonselenker

De beste kremene for sesongen

Akkurat som vi rydder bort vinterklærne kan det være lurt å gjøre endringer i hudpleierutinen.

HUDPLEIE: Lette gélkremer er fuktighetsgivende og beroligende etter lange dager i sola FOTO: heltkrem.no
HUDPLEIE: Lette gélkremer er fuktighetsgivende og beroligende etter lange dager i sola FOTO: heltkrem.no Vis mer
Publisert

Vi nærmer oss sommeren med stormskritt og akkurat som vi skifter garderobe, så trenger hudpleierutinen også noen justeringer. Det letteste er å bytte fuktighetskrem, til en lettere gélkrem, som fungerer godt sammen med solkrem.

Grunnen til at det kan være fint å bytte til en lettere fuktighetskrem mot vår og sommer er at det er høyere luftfuktighet. Dermed holder huden også bedre på fukt og trenger ikke like mye beskyttelse som på vinteren.

Slik kan en rutine se ut på våren/sommeren.

Morgen:

  • Rens
  • Serum med antioksidanter (C-vitamin er et godt alternativ)
  • Fuktighetskrem (kan sløyfes om huden din ikke er spesielt tørr)
  • Solkrem

Kveld:

  • Dobbeltrens
  • Serum med aktive ingredienser (niacinamide passer for alle)
  • Fuktighetskrem

Det finnes en rekke gélkremer som er perfekte til den varmere sesongen. De har en lettere tekstur, synker kjapt inn i huden og gir god fukt. Dette er våre favoritter.

Clinique Moisture Surge 100H auto-replenishing hydrator er en kultkrem, med deilig rosa géltekstur. Denne kremen føles lett avkjølende og dypt fuktighetsgivende. Den har gode ingredienser som hyaluronsyre og glycerin, som gir fuktighet og grønn te og aloe vera som beroliger huden. Denne kremen skal hjelpe huden å holde på fukt i over 100 timer. Formelen er oljefri og passer alle hudtyper.

Clinique Moisture Surge 100H auto-replenishing hydrator
Clinique Moisture Surge 100H auto-replenishing hydrator Vis mer

Éminence Organic Skincare Mangosteen Gel Moisturizer er en superluksuriøs gélkrem med litt tykkere formel. Den føles lett på huden, absorberer raskt og gir masse fukt. Kremen er rosa og lukter svakt av sommer. På ingredienslisten finnes gode, fuktighetsgivende ingredienser som aloe vera, druekjerne, solsikkeolje og E-vitamin. På listen finner man også Q10, som fungerer som antioksidant og gir energi til cellene, slik at de kan utføre sine oppgaver mer effektivt. Passer alle hudtyper.

Éminence Organic Skincare Mangosteen Gel Moisturizer
Éminence Organic Skincare Mangosteen Gel Moisturizer Vis mer

Elixir Cosmeceuticals Ulytradefense Repair er en fuktighetsgivende og reparerende gélkrem som er perfekt å bruke på våren og sommeren. Produktet kan virke forebyggende og reparerende på solskader. Formelen inneholder flere antioksidanter og DNA-reparerende enzymer som virker helende, beroligende, lindrende og mykgjørende. Teksturen er lett, men fuktighetsgivende og passer alle hudtyper. Passer alle hudtyper.

Elixir Cosmeceuticals Ulytradefense Repair
Elixir Cosmeceuticals Ulytradefense Repair Vis mer

COSRX Green Tea Aqua Soothing Gel Cream er en lett gélkrem som passer perfekt etter lange dager i solen for å roe ned og styrke huden. Formelen inneholder grønn te, panthenol og allantoin, som alle er beroligende og lindrende ingredienser. Denne kremen kan også brukes som en fuktighetsmaske, ved å smøre på et tykt lag, la det sitte en stund og deretter tørke bort eventuelle produkttester. Et perfekt multitask-produkt å ta med på ferie. Passer alle hudtyper.

COSRX Green Tea Aqua Soothing Gel Cream
COSRX Green Tea Aqua Soothing Gel Cream Vis mer

Dr. Dennis Gross Hyaluronic Marine Oil Free Moisture Cushion er en mer kremet gélkrem som gir intens fuktighet. Med alger fra japan, hyaluronsyre, probiotika og lactic acid binder og tilfører denne kremen masse fukt og passer perfekt om huden er litt tørr, fuktfattig eller gusten. Passer alle hudtyper.

Dr. Dennis Gross Hyaluronic Marine Oil Free Moisture Cushion
Dr. Dennis Gross Hyaluronic Marine Oil Free Moisture Cushion Vis mer

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer