Mote

De beste og verste antrekkene noensinne

8. februar rulles Golden Globes-løperen ut, og vi har funnet kjolene som har imponert, og de som har skuffet stort.

GOLDEN GLOBES: Vi har kåret tre av disse som best kledd og tre som verst kledd - gjetter du riktig? Foto: Scanpix
GOLDEN GLOBES: Vi har kåret tre av disse som best kledd og tre som verst kledd - gjetter du riktig? Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har virkelig gledet oss til dette nye året. Og mye av grunnen til det, er fordi januar og februar er tettpakket med moteuker og prisutdelinger. Allerede denne uken er det duket for årets Golden Globes, og selv om vi er spente på hvem som kommer å ta hjem statuettene, er det også en annen grunn til at vi gleder oss stort.

Nok en gang skal den røde løperen rulles ut, og nok en gang skal kjendisene ta på seg finstasen. Det er alltid spennende å se hva slags kjoler stylistene har valgt ut til de store stjernene: Om de har fått en spesialsydd kreasjon for anledningen, eller om de har valgt noe som nettopp har blitt vist på catwalken. I denne saken har vi funnet fram kjolene vi tror vi kan få se på den røde løperen i nærmeste framtid! Under Golden Globes er det bare å kjøre på med glitter og glamour, og i bildekarusellen under kan du se kjendisene som virkelig har imponert oss opp gjennom årene.

Tidenes verste Golden Globes-antrekk

Det ligger alltid en viss spenning knyttet til den røde løperen, for det er ikke alltid det går like på skinner. Og med det mener vi at det i ny og ne må rulles et par terningkast 1. Noen ganger klarer vi virkelig ikke å forstå hvorfor kjendisene har valgt antrekket de har på seg. Enten er det ALT for mye av det gode, eller så er det rett og slett noe så enkelt som passformen som kan ødelegge hele antrekket. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer