Cannes Film Festival

De beste rød løper-øyeblikkene fra filmfestivalen i Cannes

Irina Shayk gjør comeback etter fødselen og Kendall Jenner overrasker med utradisjonelt stylinggrep!

CANNES FILM FESTIVAL: Kendall Jenner gjør noe ganske så utradisjonelt her - ser du hva? Foto: Pa Photos
CANNES FILM FESTIVAL: Kendall Jenner gjør noe ganske så utradisjonelt her - ser du hva? Foto: Pa Photos Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Under den årlige filmfestivalen i Cannes er vi vitne til noen av de vakreste couture-kjolene på så mange flotte damer! Vi har allerede tatt en titt på den første dagen av filmfestivalen, og det var ingen tvil om at Susan Sarandon (70) stjal oppmerksomheten på den røde løperen.

Men det er ikke sånn at stjernene kun er i Cannes for én dag. Den røde løperen har stått klar i flere dager nå, og vi har oppsummert noen av de beste øyeblikkene derfra. For det skjer alltids noe gøy når kjendisene ankommer. Enten det er i form av en ekstravagant kjole, at noen vi ikke har sett på lenge gjør et comeback, eller at noen har fått en total makeover - for å nevne noe.

PÅ DEN RØDE LØPEREN: Irina Shayk Foto: AP
PÅ DEN RØDE LØPEREN: Irina Shayk Foto: AP Vis mer

Og denne gangen fikk vi være vitne til en ganske så ekstravagant kjole OG et comeback! Irina Shayk (31) og Bradley Cooper (42) ble foreldre for første gang til datteren Lea De Seine Shayk Cooper 21. mars. Siden har vi ikke sett mange bilder av hverken mor, far eller deres nye tilskudd, men under filmfestivalen i Cannes gjorde Shayk comeback på den røde løperen. Og hun ser helt fantastisk ut!

Rykteflom etter Victoria's Secret

Spekulasjonene om skuespillerstjernen Bradley Cooper og modellkjæresten Shayk ventet barn startet for seks måneder siden etter at 31-åringen gikk ned catwalken under undertøysshowet til Victoria's Secret.

Begge antrekkene til den russiske skjønnheten under visningen dekket nemlig magen hennes godt - noe som ikke er så vanlig til Victoria's Secret å være. Det røde undertøyet med en tilhørende rød glitterjakke skjulte alle tegn av en babymage. De samme gjaldt antrekk nummer to som bestod av en langt «trench coat» og en dekkende underdel. I tillegg har modellen til en forandring hold en lav profil på sin Instagramkonto, hvor hun ellers ikke sparer på kruttet (altså kroppen sin). Se bildene fra visningen her!

LES OGSÅ: Modellene som har gått ned catwalken gravide

Kendall Jenner med utradisjonell look

At modellstjernen Kendall Jenner (21) prøver ut ulike antrekk som kanskje ikke er så vanlige (for eksempel denne buksen vi ikke helt klarer å finne ut av hva er), er ingen nyhet. Men på den røde løperen pleier hun som oftest å holde seg til en nokså tradisjonell look. Denne gangen overrasket hun oss litt derimot.

Kendall Jenner Foto: Shutterstock
Kendall Jenner Foto: Shutterstock Vis mer

For selv om selve slepet på kjolen til Kendall tok mye av oppmerksomheten, er det en ting ikke mange har fått med seg. Har du sett de gjennomsiktige sokkene hun har på? Sammen med stilettene hennes og antrekket fra Giambattista Valli har nemlig Jenner valgt å bruke noe vi har valgt å kalle «bestemorstrømper». Den danske designeren Freya Dalsjø valgte også å bruke dette stylinggrepet under moteuken i København nå i vinter.

Akkurat dette er ikke noe vi ser så ofte på den røde løperen! Men vi liker at stjernene prøver noe nytt og skiller seg litt ut fra mengden. Sjekk ut noen flere fantastiske rød løper-øyeblikk i bildekarusellen under.

LES OGSÅ: Tipsene som gjør at du finner badetøyet som er perfekt for akkurat deg!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer