<strong>PASSER TIL ALT:</strong> Supermodell Kate Moss i pyntelige shorts - popstjernen Fergie i en mer rocka variant - shorts kan brukes både på fest og festival. Øverst: Slitt, lys variant (kr 200, Cubus. Nederst: Kort og svart (kr 160, Rut m.fl/Nelly.com). Foto: All Over Press/Produsenter
PASSER TIL ALT: Supermodell Kate Moss i pyntelige shorts - popstjernen Fergie i en mer rocka variant - shorts kan brukes både på fest og festival. Øverst: Slitt, lys variant (kr 200, Cubus. Nederst: Kort og svart (kr 160, Rut m.fl/Nelly.com). Foto: All Over Press/Produsenter Vis mer

Shorts

De bruker det til alt

Når som helst på døgnet og uansett temperatur.

Publisert
Sist oppdatert
Shorts trenger absolutt ikke å være en harry liten sak vi forbinder med fotballfans, eller en kjedelig khakivariant.

Snarere tvert imot kan den brukes både på sommerfesten med jobben og til skyhøye stiletter på byen. For ikke å glemme på sommerens mange festivaler. Da er den en slager.

 • Les også: 215 uimotståelige sommertrender

 • Shortsmani hos fiffen

  I Hollywood er den å se overalt. Mens skuespiller Lindsay Lohan går i superkorte, fillete og avklippede jeans, velger supermodell Kate Moss svarte pyntelige varianter som hun styler med et lekkert belte og svarte strømper.

  Toppmodell Heidi Klum kjører på sin side shorts i svart skinn, mens popstjerne Rihanna mikser sin syrevaskede dongerijakke i uniformstil fra Balmain med et par snuppete hvite i maritim stil.

  Bli shorts-inspirert her:  Slik bruker du den

  Hvis du vil følge trenden akkurat nå, går du for høye hæler til shortsen. Enten pumps eller skoletter. Et par sandaler i gladiatorstil er jo også helt perfekt.

  Bruk også strømpebukser hvis det er litt kaldt. Kult er det også å style shortsen med en dressjakke, enten svart, grå eller hvit. Den gode gamle olajakken er dessuten mer trendy enn noen gang.

  Glem heller ikke tilbehøret. Det kan ta antrekket til nye høyder.

  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer