Designere

De er blant verdens største designere

Men ville du kjent dem igjen på gata?

DEFINERER HVA SOM ER MODERNE TIL ENHVER TID: Lurer du på hvorfor trendene endrer seg hele tiden? Vel, hver dag pønsker designerne ut nye snitt, farger og mønstre for sine neste kolleksjoner, og mye av det blir såkalte it-plagg. Her ser vi Jenna Lyons bak J. Crew, Rachel Zoe og Phoebe Philo, kreativ leder for motehuset Cèline. Foto: All Over Press
DEFINERER HVA SOM ER MODERNE TIL ENHVER TID: Lurer du på hvorfor trendene endrer seg hele tiden? Vel, hver dag pønsker designerne ut nye snitt, farger og mønstre for sine neste kolleksjoner, og mye av det blir såkalte it-plagg. Her ser vi Jenna Lyons bak J. Crew, Rachel Zoe og Phoebe Philo, kreativ leder for motehuset Cèline. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lurer du på hvorfor de lårhøye støvlettene dine fra ifjor er litt mindre i vinden den høsten her? Og hvor kom plutselig alt krokoskinnet fra, og de ermeløse vestene?

Like sikkert som at årstidene skifter, forandrer trendene seg, og det kan vi takke designerne for.

Hver dag sitter de på tegnebordet og pønsker ut nye farger, snitt og mønster til sin neste kolleksjon. Så kaster kjedebutikkene seg på, og vi får hva vi kaller for it-plagg og må-ha.

Det kan være en døgnflue, en oppdatert klassiker eller noe helt nytt og genialt - like sikkert er det at moten er i stadig forandring.

Navnet på noen av designerne kjenner vi jo, men ville vi ha kjent dem igjen på gata, da? Som regel ser vi  bare modellene deres, men her er de, som seg selv.

Isabel Marant

Hver gang den franske designeren Isabel Marant slipper en ny kolleksjon, er det bare å liste opp hva som kommer til å bli det nye store. Denne høsten tar hun med seg olivengrønt inn i it-paletten, og som alltid er stilen hennes bohemsk, chic og rocka.

Phoebe Philo

En annen stor designer er Phoebe Philo, som er kreativ leder bak det franske merket Céline. Mange mener vi kan takke henne for normcoretrenden, som går ut på å kle seg helt normalt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer