Pasteller

- De fleste kler pasteller

Slik takler du iskremtrenden, ifølge moteredaktør Silje Pedersen.

Publisert
Sist oppdatert


Stem her!

Hva synes du om pastelltrenden?I 2012 har designerne forelsket seg helt i sarte pudderfarger og pasteller.

Ja, selv den tradisjonelt så rocka bikerjakken er blitt dyppet i regnbuefarger med en skvett fløte.

Men hvordan skal du takle disse iskremfargene? Kler du det? Og hvordan bruker du dem - uten å se ut som vandrende sukkerspinn?

Liker den!
 
159 (65%)
Ok, men ikke helt min stil
 
49 (20%)
Liker den ikke
 
25 (10%)
Usikker
 
11 (5%)
ROUGE GJØR SUSEN: Friske roser i kinnene gjør det lettere å bruke de friske vårfargene, tipser Silje Pedersen (bildet), moteredaktør i magasinutgaven av KK. Foto: Foto: Christian Berset  Hår/makeup: Miriam Robstad/Pudder
ROUGE GJØR SUSEN: Friske roser i kinnene gjør det lettere å bruke de friske vårfargene, tipser Silje Pedersen (bildet), moteredaktør i magasinutgaven av KK. Foto: Foto: Christian Berset Hår/makeup: Miriam Robstad/Pudder Vis mer

Husk rouge

- Det fleste kler pasteller, bedyrer mote- og skjønnhetsredaktør i magasinutgaven av KK, Silje Pedersen.

- Men etter en lang og blek vinter vil det nok se enda bedre ut med litt roser i kinnene, påpeker hun.

- Det jukser du lett til med rouge. Og litt selvbruning gjør nok også susen.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)


TIPS: Usikker på om en farge ser bra ut på deg? Hold plagget mot ansiktet. Gir det deg glød - eller blir du blass?

Har du bare forelsket deg i en farge som kanskje ikke er helt optimal, kan du trikse det til også. Bare sørg for å bruke en flatterende nyanse nærmest ansiktet. For eksempel ved hjelp av et skjerf. Eller du kan bruke trendfargen på underdeler eller tilbehør, som skjørt, bukser eller belter.

SILJES BESTE KJØP: - Gode pastellkjøp er et skjørt i en dus aprikosfarge (kr.800/H&M), en mintgrønn genser (kr.499/H&M) og Manicure Couture Duo La Laque fra YSL i aprikos/rosa (kr.255). Og du kan trygt kombinere med plagg i svart, grått eller blått. Skinnbukse fra Vila (kr.1000/bestsellershop.com) og løsstrikket, grå genser (kr.299/Bik Bok). Foto: Produsentene
SILJES BESTE KJØP: - Gode pastellkjøp er et skjørt i en dus aprikosfarge (kr.800/H&M), en mintgrønn genser (kr.499/H&M) og Manicure Couture Duo La Laque fra YSL i aprikos/rosa (kr.255). Og du kan trygt kombinere med plagg i svart, grått eller blått. Skinnbukse fra Vila (kr.1000/bestsellershop.com) og løsstrikket, grå genser (kr.299/Bik Bok). Foto: Produsentene Vis mer

Bruk vårfargene nå

Og du må gjerne starte allerede nå med å kjøpe inn pastellplagg til garderoben – gjerne i mintgrønt, rosa eller gult, ifølge moteredaktøren.

- Du kan fint bruke pastellene sammen med plagg du allerede har i klesskapet. Kombiner gjerne med grått, svart eller blått fram mot våren, anbefaler Pedersen.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)


Tips for skeptikeren

Og hvis du tør, kan du godt kle deg i pasteller fra topp til tå, ifølge motehus som Chloé, Preen og Phillip Lim. Ikke helt din greie?

- Nei, det er gjerne ikke alle som vil kle seg i sukkerfarger. Da anbefaler jeg å bruke trendfargene på neglene eller på tilbehør, som sko og vesker.

- En trend som er på vei inn er å bruke neglelakker i ulike pastellnyanser på samme hånd. Kult og vårlig!

Noe du lurer på? Spør KK.no


Hvordan kan jeg gjøre de trange, nye skoene mine mer komfortable? Hvordan legger jeg sminke som varer hele dagen? Når er det best å trene - før eller etter middag?

Har du også et spørsmål om klær, sminke, kosthold eller trening? Send det til spor@kk.no, og vi vil finne det ut for deg.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer