Gjør som Eva Longoria, Dita von Teese og Victoria Beckham, og finn klærne som passer akkurat din figur.  Foto: All Over Press
Gjør som Eva Longoria, Dita von Teese og Victoria Beckham, og finn klærne som passer akkurat din figur. Foto: All Over Press Vis mer

Klær

De har én ting til felles

De kan alle kle seg etter den figuren de har. Slik gjør du det også.

Publisert
Sist oppdatert
Uansett hvordan kroppen din er, finnes det klær som framhever linjene dine på en fin måte. Slik kan du lære å vise fram det som er vakkert ved din figur, samt kle bort det du er mindre fornøyd med.

Timeglassfigur

Har du smal midje, bredere hofter og passe stor overkropp har du sannsynligvis en kropp mange vil misunne deg. Men det finnes likevel triks som framhever figuren din.
Dette er supert: Plagg som er lett ettersittende rundt midjen, men likevel har plass til bryster og hofter, er flott til figuren din. Det samme er brede belter og blyantsmale skjørt. Prøv også topper med litt puffermer, som vil få midjen til å se enda smalere ut. På buksefronten kan du velge akkurat hva du vil, men ta hensyn til høyden din.
Dette bør du unngå: Dropp plagg med sekkefasong som kamuflerer figuren. Vær også forsiktig med plagg med mye vidde og legg, det kan få deg til å se rundere ut. Klær med firkantede, harde snitt vil jobbe mot helhetsinntrykket, ikke med det, så disse kan det være verd å unngå.

26 fine vårkjoler i alle prisklasser her:
Pærefasong

Har du smal overkropp og brede hofter er trikset å skape en mer balansert og proporsjonert figur.
Dette er supert: Bukser i mørke farger gjør at rumpa virker smalere. Bukser med rette bein er helt riktig. Skjørt som vipper litt ut gjør også at hoftene virker smalere og skaper balanse. Kjoler som er smale i livet men som stopper ved kneet framhever dine beste sider. Av topper kan du velge nesten hva du vil, gjerne en som framhever den slanke overkroppen.
Dette bør du unngå: Jeans som er lysere over rumpa og lårene. Husk at lyse farger forstørrer, mens mørke forminsker. Styr også unna sterke blikkfang-detaljer på hofter og baklommer.

Finn din favorittbukse her:
Eplefasong

Har du slanke bein, men et lite tillegg rundt midjen, er trikset å bruke klær med linjer som kler bort magen. Her kan du lese alt om å kle seg slank.
Dette er supert: Omslagstopper, som gir illusjonen av smalere midje. Topper og kjoler med empire-liv. Det bør ikke være for omfangsrikt, for da vil dette området bare se større ut. Topper med dyp utringing er også fint. Bukser med høyt liv og strech har en lett hold-in-effekt og vil bidra til å forme figuren.
Dette bør du unngå: Klær med ekstrem A-linjer. Stormønstrede topper. Strikkede topper og topper i tykt stoff som stopper ved bukselinningen.

15 magevennlige kjøpetips:
Rett figur


Har du en gutteaktig, rett-opp-og-ned-kropp, er utfordringen å skape feminine kurver.
Dette er supert: Klær med detaljer som skaper større pupper. Se også etter topper med halterneck og helt kortermede topper, da disse framhever slanke armer. Smale skjørt med superhøyt liv vil gi deg en mer feminin fasong. Bukser meed bootcut-snitt med lavt liv vil gi deg mer kurver.
Dette bør du unngå: Baggy jeans og store t-skjorter, som vil få deg til å se enda mer gutteaktig ut.

Klærne som gir fin figur:
Her er de andre tipsene til hvordan du kan jukse deg til drømmerkroppen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer