Klær

De har én ting til felles

De kan alle kle seg etter den figuren de har. Slik gjør du det også.

Gjør som Eva Longoria, Dita von Teese og Victoria Beckham, og finn klærne som passer akkurat din figur.  Foto: All Over Press
Gjør som Eva Longoria, Dita von Teese og Victoria Beckham, og finn klærne som passer akkurat din figur. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Uansett hvordan kroppen din er, finnes det klær som framhever linjene dine på en fin måte. Slik kan du lære å vise fram det som er vakkert ved din figur, samt kle bort det du er mindre fornøyd med.

Timeglassfigur

Har du smal midje, bredere hofter og passe stor overkropp har du sannsynligvis en kropp mange vil misunne deg. Men det finnes likevel triks som framhever figuren din. Dette er supert: Plagg som er lett ettersittende rundt midjen, men likevel har plass til bryster og hofter, er flott til figuren din. Det samme er brede belter og blyantsmale skjørt. Prøv også topper med litt puffermer, som vil få midjen til å se enda smalere ut. På buksefronten kan du velge akkurat hva du vil, men ta hensyn til høyden din. Dette bør du unngå: Dropp plagg med sekkefasong som kamuflerer figuren. Vær også forsiktig med plagg med mye vidde og legg, det kan få deg til å se rundere ut. Klær med firkantede, harde snitt vil jobbe mot helhetsinntrykket, ikke med det, så disse kan det være verd å unngå.

26 fine vårkjoler i alle prisklasser her:

Pærefasong

Har du smal overkropp og brede hofter er trikset å skape en mer balansert og proporsjonert figur. Dette er supert: Bukser i mørke farger gjør at rumpa virker smalere. Bukser med rette bein er helt riktig. Skjørt som vipper litt ut gjør også at hoftene virker smalere og skaper balanse. Kjoler som er smale i livet men som stopper ved kneet framhever dine beste sider. Av topper kan du velge nesten hva du vil, gjerne en som framhever den slanke overkroppen. Dette bør du unngå: Jeans som er lysere over rumpa og lårene. Husk at lyse farger forstørrer, mens mørke forminsker. Styr også unna sterke blikkfang-detaljer på hofter og baklommer.

Finn din favorittbukse her:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer