Hotte Nyheter

De hotteste nyhetene fra de største butikkene i landet

Noe av det er til og med fra høstkolleksjonene!

HOTTE MOTENYHETER: Trenger du litt nytt til klesskapet, eller har du bare lyst på noe nytt? Da bør du sjekke ut bildekarusellen nederst i saken. Der ligger det mange deilige motegodbiter slik at du er klar til å kaste deg ut på shoppingtur! Foto: wenn.com
HOTTE MOTENYHETER: Trenger du litt nytt til klesskapet, eller har du bare lyst på noe nytt? Da bør du sjekke ut bildekarusellen nederst i saken. Der ligger det mange deilige motegodbiter slik at du er klar til å kaste deg ut på shoppingtur! Foto: wenn.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tro det eller ei, men høstnyhetene har sakte, men sikkert, begynt å finne sin plass i nettbutikkene allerede nå. Selv om dette skjer hvert eneste år, blir vi stadig forbauset over hvor fort tiden faktisk går. Plutselig er det høst igjen. Men så har det seg ikke heller slik at butikkene begynner å bli fylt opp med tjukke gensere og høstjakker. Nei, de har tatt inn varer som absolutt kan tas i bruk nå. Sommeren har jo ikke akkurat vært helt på vår side heller!

Så dersom du leter et par kule jeans, en ny skinnjakke, freshe sko, eller en topp du kan bruke til både hverdags og fest, bør du ta en titt i bildekarusellen under! Der har vi nemlig funnet frem de hotteste og ferskeste nyhetene i nettbutikkene nå. Ser du noe du liker?

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer