Olivia Wilde

De hotteste sminketrendene fra Golden Globes

Stjernene gikk for to vidt forskjellige looks for anledningen!

SMINKETRENDER PÅ GOLDEN GLOBES: Olivia Wilde (31) (avbildet) gikk for en dramatisk og sexy look under Golden Globes-utdelingen natt til mandag. Flere av stjernene valgte også denne stilen, mens flere gikk en helt annen retning! Sjekk ut trendene fra den røde løperen nede i saken. Foto: Reuters
SMINKETRENDER PÅ GOLDEN GLOBES: Olivia Wilde (31) (avbildet) gikk for en dramatisk og sexy look under Golden Globes-utdelingen natt til mandag. Flere av stjernene valgte også denne stilen, mens flere gikk en helt annen retning! Sjekk ut trendene fra den røde løperen nede i saken. Foto: Reuters Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Natt til mandag samlet stjernene seg på den røde løperen under det årlige Golden Globe-showet i Los Angeles. Og vanligvis forventer vi de største og mest glamorøse kjolekreasjonene med glitrende tilbehør både rundt halsen, i ørene, på hendene og i form av en veske. 

Denne gangen hadde imidlertid mange av kjendisene gått for en litt annen stil. 

Nå er det nemlig trendy å holde det hele så enkelt som mulig - og det liker vi! Flere av stjernene hadde valgt å la mange av smykkene og den tunge sminken ligge igjen hjemme.

En av kveldens soleklare skjønnhetsvinnere, Brie Larson (26), så fresh og naturlig ut på den røde løperen i selskap med supermodell Rosie Huntington-Whiteley (28), «Jurassic World»-stjernen Bryce Dallas Howard (34) og det svenske stjerneskuddet Alicia Vikander (27).

- Disse jentene har gått for en delikat og naturlig stil, men med detaljer som gjør looken spennende likevel. Gullskimmer, eyeliner og løsvipper som er satt på enkeltvis fremhever øynene på en nydelig måte. Den matte, lettbrente leppestiften til Vikander er bare så nydelig og i tiden, ifølge Tone vid Skipa, skjønnhetsansvarlig i KK og Henne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer