Olivia Wilde

De hotteste sminketrendene fra Golden Globes

Stjernene gikk for to vidt forskjellige looks for anledningen!

SMINKETRENDER PÅ GOLDEN GLOBES: Olivia Wilde (31) (avbildet) gikk for en dramatisk og sexy look under Golden Globes-utdelingen natt til mandag. Flere av stjernene valgte også denne stilen, mens flere gikk en helt annen retning! Sjekk ut trendene fra den røde løperen nede i saken. Foto: Reuters
SMINKETRENDER PÅ GOLDEN GLOBES: Olivia Wilde (31) (avbildet) gikk for en dramatisk og sexy look under Golden Globes-utdelingen natt til mandag. Flere av stjernene valgte også denne stilen, mens flere gikk en helt annen retning! Sjekk ut trendene fra den røde løperen nede i saken. Foto: Reuters Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Natt til mandag samlet stjernene seg på den røde løperen under det årlige Golden Globe-showet i Los Angeles. Og vanligvis forventer vi de største og mest glamorøse kjolekreasjonene med glitrende tilbehør både rundt halsen, i ørene, på hendene og i form av en veske. 

Denne gangen hadde imidlertid mange av kjendisene gått for en litt annen stil. 

Nå er det nemlig trendy å holde det hele så enkelt som mulig - og det liker vi! Flere av stjernene hadde valgt å la mange av smykkene og den tunge sminken ligge igjen hjemme.

En av kveldens soleklare skjønnhetsvinnere, Brie Larson (26), så fresh og naturlig ut på den røde løperen i selskap med supermodell Rosie Huntington-Whiteley (28), «Jurassic World»-stjernen Bryce Dallas Howard (34) og det svenske stjerneskuddet Alicia Vikander (27).

- Disse jentene har gått for en delikat og naturlig stil, men med detaljer som gjør looken spennende likevel. Gullskimmer, eyeliner og løsvipper som er satt på enkeltvis fremhever øynene på en nydelig måte. Den matte, lettbrente leppestiften til Vikander er bare så nydelig og i tiden, ifølge Tone vid Skipa, skjønnhetsansvarlig i KK og Henne.

LES OGSÅ: Over 100 maskaraer er anmeldt - dette er topp 10!

Enkelt og fresht vs mørk og mystisk

Men det var ikke alle som gikk for en enklere sminkelook denne kvelden. På Golden Globes skal man jo gjerne dolle seg opp litt ekstra, og det var nok det Rooney Mara (30), Kirsten Dunst (33), Olivia Wilde (31) og Jenna Dewan Tatum (35) også tenkte da de skulle kle på seg finstasen.

De fire gikk nemlig for en mer dramatisk look for kvelden. Wilde og Dewan Tatum tok i bruk en sminketrend vi har sett har mer og mer av i det siste, nemlig å matche øyeskyggen med kjolen. 

- Det er et smart triks å understreke antrekket med å velge en øyenskygge som går i den samme fargen som kjolen eller blusen. Her har Wilde gått for å sote øynene med matchende burgunder og svart kajal, mens Dewan Tatum har plukket opp blått skimmer som en mer markant markering rundt øynene.

Mørke nyanser av burgunder, lilla, grønt og blått skaper en sofistikert og mystisk look som er mer spennende enn svart, sier Skipa.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer