Moteuke

De hotteste streetstyle-antrekkene fra moteuken i Milano

Dette hadde fashionistaene på seg.

MOTEUKEN I MILANO: Vi har plukket ut noen av våre favorittantrekk fra moteuken i Milano! Sjekk dem ut i bildekarusellen lengre ned i saken. Foto: Abaca
MOTEUKEN I MILANO: Vi har plukket ut noen av våre favorittantrekk fra moteuken i Milano! Sjekk dem ut i bildekarusellen lengre ned i saken. Foto: Abaca Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Moteukene begynner å nærme seg slutten - for nå. Designerne har vist frem kolleksjonene sine for høsten 2016 i Oslo, Stockholm, København, New York, London og Milano. Det eneste stoppet som gjenstår nå på moteuke-reisen er Paris. 

Fra visningene i Milano har vi sett de mest fantastiske kolleksjonene fra Gucci, Jil Sander, Giorgio Armani, Ports 1961, Fendi og Roberto Cavalli - for å nevne noen. Men i tillegg til å ha sett rykende ferske kolleksjoner på catwalken, har det også blitt knipset hundrevis av bilder utenfor visningene. Her finner vi nemlig motefrelste mennesker som har reist land og strand for å delta, men også for å vise frem sine egne antrekk. Vi har plukket ut en rekke bilder fra moteuken i Milano - sjekk ut streetstyle-antrekkene som har inspirert oss i bildekarusellene under!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer