MOTEUKEN I MILANO: Vi har plukket ut noen av våre favorittantrekk fra moteuken i Milano! Sjekk dem ut i bildekarusellen lengre ned i saken. Foto: Abaca
MOTEUKEN I MILANO: Vi har plukket ut noen av våre favorittantrekk fra moteuken i Milano! Sjekk dem ut i bildekarusellen lengre ned i saken. Foto: Abaca Vis mer

Moteuke

De hotteste streetstyle-antrekkene fra moteuken i Milano

Dette hadde fashionistaene på seg.

Publisert

Moteukene begynner å nærme seg slutten - for nå. Designerne har vist frem kolleksjonene sine for høsten 2016 i Oslo, Stockholm, København, New York, London og Milano. Det eneste stoppet som gjenstår nå på moteuke-reisen er Paris. 

Fra visningene i Milano har vi sett de mest fantastiske kolleksjonene fra Gucci, Jil Sander, Giorgio Armani, Ports 1961, Fendi og Roberto Cavalli - for å nevne noen. Men i tillegg til å ha sett rykende ferske kolleksjoner på catwalken, har det også blitt knipset hundrevis av bilder utenfor visningene. Her finner vi nemlig motefrelste mennesker som har reist land og strand for å delta, men også for å vise frem sine egne antrekk. Vi har plukket ut en rekke bilder fra moteuken i Milano - sjekk ut streetstyle-antrekkene som har inspirert oss i bildekarusellene under!

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer