New York Fashion Week

De hotteste trendene fra New York

Slik skal vi kle oss til neste vår- og sommer.

BABYDOLL, LYSEBLÅTT, OMSLAGSKJOLER OG PLAGG MED FIGURGARANTI: Moteuken i New York er i full gang, og her er det mange gode nyheter for deg som elsker kjoler. Fra venstre Diane von Furstenberg, Herve Leger by Max Azria og Lacoste. Foto: All Over Press
BABYDOLL, LYSEBLÅTT, OMSLAGSKJOLER OG PLAGG MED FIGURGARANTI: Moteuken i New York er i full gang, og her er det mange gode nyheter for deg som elsker kjoler. Fra venstre Diane von Furstenberg, Herve Leger by Max Azria og Lacoste. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

New York Fashion Week er i gang, og store designere som Calvin Klein, Ralph Lauren og Donna Karan viser oss hva som gjelder til neste vår- og sommer.

Så langt har vi sett de siste kolleksjonene til blant annet Alexander Wang, Diane von Furstenberg og Victoria Beckham. Her er noen av trendene som skiller seg ut.

Skjorte som skjørt

De siste årene har vi både knyttet skjorten rundt livet og skuldrene, men nå har designeren Gant Rugger funnet en ny og morsom måte å bruke hverdagsplagget på.

I sin kolleksjon for neste sommer har han gjort om silkeskjorten til et kult skjørt.

- Det er morsomt å bruke et luksuriøst plagg som en silkeskjorte på en uventet måte som dette, forteller den svenske hoveddesigneren for Gant Rugger, Filippa Hallstensson, til StyleMag.

Vi skal dessuten klippe av kanten på jeansen og denimshortsen for et kult og røft uttrykk.

Kjolen alle kvinner elsker

Er det en kjole vi vet vil gi oss en fin figur, så er det omslagskjolen. Og den er en av favorittmodellene til designer Diane von Furstenberg, dessuten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer