Kongelig

De kongelige sverger til den sensuelle kjærlighetsfargen

Skjønnhetene får moteskryt av KK.nos moteblogger Darja Barannik.

KONGELIGE I RØDT: Kronprinsesse Mette-Marit (42) av Norge, dronning Maxima (44) av Nederland og dronning Silvia (71) av Sverige er alle rojale navn som elsker å kle seg i rødt. Bildene av Mette-Marit og Maxima er tatt under prinsebryllupet i Luxembourg i 2012, mens bildet av dronning Silvia er fra september. Foto: NTB Scanpix
KONGELIGE I RØDT: Kronprinsesse Mette-Marit (42) av Norge, dronning Maxima (44) av Nederland og dronning Silvia (71) av Sverige er alle rojale navn som elsker å kle seg i rødt. Bildene av Mette-Marit og Maxima er tatt under prinsebryllupet i Luxembourg i 2012, mens bildet av dronning Silvia er fra september. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Julen er for alvor over oss, og hvis du ikke har hjerte for å ikle deg røde antrekk året rundt, er tiden nå inne for å slå ut håret og stikke deg fram, i den kledelige fargen.

Kongelige skjønnheter som kronprinsesse Mette-Marit (42) av Norge, dronning Maxima (44) av Nederland, dronning Silvia (71) av Sverige og hertuginne Kate (33) av Cambridge sverger alle til kjærlighetsfargen når de representerer sine respektive land.

Og det samme gjør dronning Rania (45) av Jordan, dronning Letizia (43) av Spania, kronprinsesse Mary (43) av Danmark og de gravide prinsessene Victoria (38) og Sofia (31) av Sverige.

LES OGSÅ: Her rakner det for Mette-Marit

Mary i kåpe til 9000 kroner

Under førjulstiden har vi allerede sett kronprinsesse Mary ikledd en rålekker, dyprød vinterkåpe fra Diane von Furstenberg, da hun tente julegranen på rådhusplassen i København første søndag i advent. Kåpen har en prislapp på rundt 9000 kroner.

Gravide kronprinsesse Victoria gikk for en knelang kjole da hun og ektemannen prins Daniel (42) tok imot det tunisiske presidentparet Beji Caid Essebsi (89) og Saida Caid Essebsi (79) i Stockholm i begynnelsen av november.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer