Moteuken i Paris:

De mest ekstravagante antrekkene fra haute couture-uken

Snakk om kreativitet på høyt nivå!

HAUTE COUTURE: Ta en titt på de fantastiske kreasjonene fra moteuken i Paris. Foto: Scanpix
HAUTE COUTURE: Ta en titt på de fantastiske kreasjonene fra moteuken i Paris. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Noen definerer haute couture som håndlagde antrekk som er så dyre at de ikke selges en gang - med mindre du er en styrtrik sjeik.

Men ifølge Huffington Post er haute couture «mote som er konstruert for hånd fra begynnelse til slutt, laget av dyre og uvanlige materialer av høy kvalitet som er sydd med med ekstremt nøyaktighet og med øye for detaljer. Arbeidet er gjort ferdig av de mest erfarne og kapable syerskene som ofte bruker tidkrevende syteknikker for hånd.»

Designerne bruker flerfoldige timer på å skape de mest fantastiske kreasjonene. Mange av disse kreasjonene er så utrolig vakre at man kan felle en tåre, mens andre heller får deg til å trekke litt på smilebåndet. Sommerens haute couture-uke i Paris ga oss begge reaksjoner.

Valentino

Vi kunne egentlig ha tatt med bilder fra hele denne kolleksjonen, men de tre vi har valgt ut her tegner et svært godt bilde av hva Valentino gikk for denne haute couture-uken.

Samme dag som visningen ble holdt, bestemte Instagram seg for å stoppe å fungere. Moteprofil Pernille Teisbæk la ut en video på Instagram fra Valentino-visningen og sa at antrekkene der må ha vært grunnen til at hele bildedelingstjenesten krasjet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer