Sandaler

De mest perfekte sommersandalene er i butikk NÅ!

Kanskje litt tidlig, tenker du? Absolutt ikke!

SANDALER: Vi har funnet noen fantastiske sandalnyheter - sjekk de ut nederst i saken! Foto: lulu - Fotolia
SANDALER: Vi har funnet noen fantastiske sandalnyheter - sjekk de ut nederst i saken! Foto: lulu - Fotolia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er nok mange som tenker at det er litt for tidlig å begynne å se på sandaler akkurat nå, men det er absolutt ikke så dumt. Før du vet ordet av det er de varme dagene her, og da er det greit å ha skogarderoben klar. I tillegg har butikkene blitt fylt opp med herlige nyheter, så hvis du tar en titt nå er det stor sjanse for at du får tak i favorittparet i riktig størrelse.

I tillegg vil jo butikkene være tidlig ute med de hotteste skoene (som kanskje også er litt inspirert av hva de nettopp har sett på catwalken). Vi har samlet sammen våre favoritter som garantert vil få en plass i garderoben!

LES OGSÅ: Stjel den hotte vårlooken fra Isabel Marant på budsjett

SHOP SANDALER: Sandaler i blått, gult og hvitt fra Mango, kr 199. Sandaler i grønt, oransje, sort og hvitt fra Mango, kr 699. Sandaler i sort med gullspenne fra Mango, kr 399. Sandaler i brun/rød farge fra H&M, kr 249. Sandaler i beige fra Rachel Zoe via Zalando.no, kr 2495. Sandaler med striper fra Bally via Zalando.no, kr 2295. Foto: Produsenten, Zalando.no
SHOP SANDALER: Sandaler i blått, gult og hvitt fra Mango, kr 199. Sandaler i grønt, oransje, sort og hvitt fra Mango, kr 699. Sandaler i sort med gullspenne fra Mango, kr 399. Sandaler i brun/rød farge fra H&M, kr 249. Sandaler i beige fra Rachel Zoe via Zalando.no, kr 2495. Sandaler med striper fra Bally via Zalando.no, kr 2295. Foto: Produsenten, Zalando.no Vis mer

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer