Belter

De mest trendy beltene nå

Nå skal beltene være brede.

BREDE OG FINE: Et bredt belte kan gjøre mye med en kjole - eller hva med å bruke det over den svarte vinterkåpen? Se priser og flere produkter i bildeviseren under. Foto: Produsentene
BREDE OG FINE: Et bredt belte kan gjøre mye med en kjole - eller hva med å bruke det over den svarte vinterkåpen? Se priser og flere produkter i bildeviseren under. Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Denne sesongen har beltene fått en real oppfetningskur.

Mens vi flere sesonger har sett superslimme belter – fra brune
flettebelter til maritime taustumper - er nå det brede beltet tilbake.

SE OGSÅ: Beltetriksene du bør kunne

BREDT IS BACK: Diane Von Furstenberg vinter/høst 2011 (t.v), Louis Vuitton vinter/høst 2011 (i midten) og Armani Prive og Burberry - begge vår/sommer 2012 (t.h). Foto: All Over Press
BREDT IS BACK: Diane Von Furstenberg vinter/høst 2011 (t.v), Louis Vuitton vinter/høst 2011 (i midten) og Armani Prive og Burberry - begge vår/sommer 2012 (t.h). Foto: All Over Press Vis mer

Hett i høst

I høst er det helst orientalske obibelter, korsettlignende kreasjoner og metalliske blikkfang som skal gjøre jobben, ifølge motehus som Diane Von Furstenberg og Louis Vuitton.

Den brede trenden fortsetter også til våren, ifølge Armani og Burberry.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)Det er med andre ord bare til å lete fram de kraftige lærreimene igjen – eller gå til innkjøp av et nytt.

25 brede belter i butikk nå:

Stem her!

Hva synes du om at de brede beltene er tilbake?Slik bruker du dem

Etter flere sesonger med superslimme belter føles det kanskje rart å gå tilbake til de tjukke beltene.

Et bredt belte viser mer igjen enn et smalt. Noe som er en fordel hvis du skal bruke grovere plagg – for eksempel en lang strikkecardigan. Du kan også bruke et kraftig belte til å piffe opp helt enkel kjole, som Stardust-skuespiller Michelle Pfeiffer (se bilde under).

Et bredt belte kan dessuten være en fin måte å takle mismatchingtrenden på. Gjør for eksempel som Zoe Saldana, kjent fra storfilmen Avatar, og kombiner et bredt, stripet belte med blomstermotiv.

Foretrekker du en mykere overgang, kan du gjøre som Tree Of Life-skuespiller Jessica Chastain og velge et belte i samme farge som kjolen. Da vil ikke beltet bli like framtredende.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)


Noe du lurer på? Spør KK.no

Hvordan kan jeg gjøre de trange, nye skoene mine mer komfortable? Hvordan legger jeg sminke som varer hele dagen? Når er det best å trene - før eller etter middag?

Har du også et spørsmål om klær, sminke, kosthold eller trening? Send det til spor@kk.no, og vi vil finne det ut for deg.

Hurra! Endelig...!
 
72 (40%)
Liker både smale og brede belter like mye
 
60 (33%)
Foretrekker smale belter
 
24 (13%)
Bruker ikke belte
 
24 (13%)
SMYKKER LIVET: (F.v) Jessica Chastina, Zoe Saldana og Michelle Pfeiffer liker de brede beltene.  Foto: All Over Press
SMYKKER LIVET: (F.v) Jessica Chastina, Zoe Saldana og Michelle Pfeiffer liker de brede beltene. Foto: All Over Press Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer