Antrekk til bryllup:

De perfekte antrekkene å ha på seg i bryllup

... og hva du kanskje bør unngå å ha på deg.

ANTREKK TIL BRYLLUP: Moteprofil Darja Barannik er et prakteksempel på hva som funker bra i bryllup! FOTO: Darjabarannik.com
ANTREKK TIL BRYLLUP: Moteprofil Darja Barannik er et prakteksempel på hva som funker bra i bryllup! FOTO: Darjabarannik.com Vis mer
Publisert

Bryllupssesongen er i gang for fullt og det er nok mange som skal i et par denne sommeren. Da er det så absolutt greit å ha alle antrekkene på plass, men hva skal man egentlig ha på seg?

For du har sikkert hørt at det er visse ting du bør unngå når du skal i et bryllup. Å stille opp i hvitt er kanskje det folk vil reagere mest på, da det er bruden som skal gjøre det og ikke du. Men også rødt og svart er to farger man helst skal styre unna. Rødt er en farge som tar mye plass og oppmerksomhet, og dette er kanskje ikke den beste dagen å gjøre det på.

- Svart er blitt mer og mer tillatt, men det lønner seg å høre med bruden før man eventuelt stiller i et bryllup i svart. Dersom du er usikker på hva som er lov eller ikke lov, så sjekk med henne, har kjendisstylist Line Langmo tidligere sagt.

Dette kan du la henge igjen i skapet

Men det er ikke bare visse farger man bør være litt obs på på en slik dag. Utgavesjef i KK, Stine Therese Strand, sikter spesielt til de typiske «ut på byen/klubbantrekkene».

- De aller korteste og mest utringede kjolene kan du trygt la henge i skapet denne dagen. Dette er ikke tidspunktet du skal «bjuda på» mest mulig og heller ikke ta oppmerksomheten bort fra bruden, sier hun og fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer