Bukse

De perfekte buksene akkurat nå

Du må ikke gå i shorts eller skjørt i sommervarmen.

LÆR AV STJERNENE: Ikke bare er haremsbuksene veldig komfortable, men de kan enkelt også brukes til fest ved hjelp av et par høye hæler. Foto: Produsenten
LÆR AV STJERNENE: Ikke bare er haremsbuksene veldig komfortable, men de kan enkelt også brukes til fest ved hjelp av et par høye hæler. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Endelig ser det ut til at sommervarmen er kommet til Norge.

Men selv om kvikksølvet kryper oppover på gradestokken, er det ikke alltid like fristende å ha på seg korte shorts eller skjørt.

Det kan være at du ikke har fått den gyllenbrune fargen du så sårt venter på, eller kanskje du skal være ut hele kvelden, og trenger noe litt varmere.

Da finnes det likevel mange gode alternativer, og et av dem er noen deilige haremsbukser!

LES OGSÅ: Denne reklamen ble for sexy

POPOLÆRT BLANT STJERNENE: Både Ashley Greene, Audrina Patridge, Nicole Richie og Heidi Klum liker godt haremsbuksene, og bruker dem til flere forskjellige anledninger.  Foto: All Over Press
POPOLÆRT BLANT STJERNENE: Både Ashley Greene, Audrina Patridge, Nicole Richie og Heidi Klum liker godt haremsbuksene, og bruker dem til flere forskjellige anledninger. Foto: All Over Press Vis mer

Et helt genialt sommerplagg

Da haremsbuksa kom for fullt våren 2009 fikk vi først litt sjokk, og enkelte mente den så ut som forhuden til en elefant.

Men på fire år har vi til slutt blitt vant med - og begynt å like - haremsbuksene (eller i hvert fall vi jentene), og det viser seg at de kan være spesielt praktiske i sommermåndene.

Ikke bare er den like komfortabel som å gå i pysjen, men det er en av de få buksene du fint kan bruke selv det er glohett ute.

I tillegg kan du enkelt bruke de på fest ved å kombinere dem med et par høye hæler.

Ganske genialt rett og slett.

Se bare på hvordan Hollywood-stjernene bruker sine haremsbukser. De bruker den like gjerne til hverdags, som på den røde løperen:

(Artikkelen fortsetter under bildet)


LES OGSÅ: Vesken ALLE sikler etter

Passer også til fest

Enten du vil pynte den opp eller ned - haremsbuksen byr på mange muligheter:

– Hvis du skal på fest kan du kle opp buksen med en kort topp, som for eksempel en skjorte du knyter i livet, slik at du får fram midjen, eventuelt også med høye pumps og store smykker, har Norgessjef for Indiska, Grete Aasen Seyffarth, tidligere uttalt til KK.no.

Vil du være litt mer avslappet anbefales sommerlige skinnsandaler og singletter i myk bomull.

– Gladiatorsandaler er fint til, det er flott å vise fram tærne sine, sier Seyffarth.

FINN DEN PERFEKTE HAREMSBUKSA HER:


Det er imidlertid fort gjort å la seg friste til å bruke haremsbuksene som en hvilken som helst annen joggebukse, i og med at den er så myk og komfortabel.

Men hvorfor ikke heller kaste seg på muligheten til å bruke et festplagg som også er superkomfortabelt?

– Ikke bruk buksene som koseplagg. De må pyntes opp, ikke ned. Bruk dem til høye hæler, for eksempel ankelboots, ensfargede topper med enkle snitt og korte dressjakker, har motekespert, Kjersti Pernille Star Staarvik, tidligere uttalt til KK.no.

LES OGSÅ: Bikinitabbene du bør unngå

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer